phishing

Sultandağı Belediye Başkanı Aldırmaz’dan Serteser’e Ziyaret

Sultandağı Belediye Başkanı Aldırmaz’dan Serteser’e Ziyaret

Sultandağı Belediye Başkanı Aldırmaz’dan Serteser’e Ziyaret
08 Mayıs 2019 - 13:00


 
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Sultandağı Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aldırmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Mustafa Genç ile program yapımcısı Ergün Kaptan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
TURİZME ELVERİŞLİ BİR İKLİM VAR
 
Ziyaret hakkında bilgi veren Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde vatandaşlarımızın teveccühü ile Sultandağı Belediye Başkanlığı’na seçildim. Vatandaşımız bize güvendi, onları mahcup etmeyeceğiz. Hizmet için yola çıktık. Sizin aracılığınızla Sultandağı’na yatırımcı bekliyoruz. İlçemiz, gelip görenlerin beğendiği, ‘Cennet gibi’ dedikleri bir yer. Yatırıma çok açık. Afyonumuz’un bildiği, yakında inşallah Türkiye’ye duyuracağımız çok kaliteli bir kirazımız var. Bir tarafımız dağ, bir tarafımız göl, kaliteli bir iklime sahibiz. Bu yönüyle turizme de elverişli bir tabiatımız var” dedi.
 
İL VE İLÇE BİRLİKTE GELİŞMELİDİR
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Sultandağı’nda Belediye Başkanı olmanız dolayısıyla sizi tebrik ediyoruz. Sultandağı bizim meyve depomuz olan, kiraz gibi ürünlerinde dünyaca bilinen bir ilçemiz. İlçemizin ürününün adı, ilçemizi geçmiş durumda. Bizim çok önem verdiğimiz, ama ihracata yansıtamadığımız kiraz üretimimiz var. Yılda 30-40 bin ton kiraz üretimimiz bulunuyor. Bunun bir kısmı da ihraç oluyor. Kiraz ihracatında büyük ağırlık, ihraç kayıtlı olarak Afyonkarahisar yerine başka illere yazılıyor. Çünkü kirazı Sultandağı’ndan alan ihracatçılar başka şehirlerden ihracat yapıyorlar. İhraç kayıtlı ürünlerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu da TOBB Genel Kurulu’nda ihracatın ürünün üretildiği yere yazılması talebini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a arz etti. Sultandağı’na yeni bir firma gönderdik. Bir firmamız, sazlıklardan pelet üretecekler. Bu üretimin tamamı ihraç olacak. Bizim için sadece ilin gelişmesi değil, ilin ilçeleriyle gelişmesi önemli. Ondan sonra da bölgeyle gelişmek önemlidir. Çalışmalarımız da bu yönde oluyor” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum