phishing

Spor kompleksine isim aranıyor

Spor kompleksine isim aranıyor

Spor kompleksine isim aranıyor
28 Mayıs 2017 - 18:46

Spor kompleksine isim aranıyor

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Arena’ isminin statlardan kaldırılacağını açıklamasının ardından gözler Afyon Arena Spor Kompleksine çevrildi. Bazı kesimler ise şimdiden spor kompleksine yeni isimler bulmak için anket çalışmalarına başladı

 

ÖMER BAĞLAN-Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın 2009 yılındaki seçim vaatleri arasında yer alan Afyon Arena Spor Kompleksi tamamlanmasının ardından her kesim tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Spor salonlarına Arena ismi ile anılmasının yanlış olduğunu İstanbul’da düzenlenen İmam Hatip Gençlik Buluşması’nda dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arena isminin ne anlama geldiğine bakılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuşması üzerine Türkiye’nin köklü kulüpleri harekete geçerek, Arena ismini stadyum ile değiştirmeye başladılar.  

 

DEMİRKIRKAN’DAN KAMPANYAYA İMZALI DESTEK

Ülke genelinde Arena isimlerinin değiştirilmeye başlanılması gözleri Afyon Arena Spor Kompleksine çevirirken, isim konusunda öneriler gelmeye başladı. Özellikle bir taraftar grubunun Arena isminin yerine ‘Afyon Atatürk Stadı’ veya ‘Afyon Kocatepe Atatürk Stadı’ olması yönünde anket çalışması başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Bunun üzerine ankete ilk öneri de CHP İl Başkanı Mehmet Demirkırkan’dan geldi. Sosyal medya hesabından Afyon Arena Spor Kompleksinin adı konusunda imza kampanyası başlattıklarını duyuran Demirkırkan, “Afyon Arena yerine ‘Kocatepe Stadyumu’ olsun. Spor Kompleksinin adı da ‘Atatürk Spor Kompleksi’ olması için imza kampanyası başlattık” dedi. Afyon Arena Spor Kompleksi konusunda Arena’nın isminin stadyum ve Spor Kompleksinin ise hangi isim olacağı ise Afyonkarahisar halkı tarafından merakla beklendiği öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum