phishing

SP Kudüs için meydanlara iniyor

SP Kudüs için meydanlara iniyor

SP Kudüs için meydanlara iniyor
05 Şubat 2020 - 19:48

 
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel ;”Kudüs İçin Meydanlardayız” diyerek başladığı basın açıklamasında partisi tarafından bu hafta sonu yapılacak olan mitingle ilgili bilgiler verdi.
Şenel basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “ABD Başkanı Trump, geçtiğimiz günlerde 'Yüzyılın planını' açıklamıştır.Bu açıklamaların bir anlaşma olmadığını, aksine yüzyılın zorbalığı, yüzyılın kastı olduğunu görmekteyiz.Bu anlaşmaya hükümetimizin tavır alması desteklenecek bir tutumdur fakat biz bunu da yeterli bulmuyoruz. Bir an önce İslam dünyasında bir organizasyon sağlanmalı. Bunu da ancak Türkiye yapabilir. Bu adımı hükümetin ve devletin samimiyetle atması gerekir. 1947 yılında Filistin topraklarında çok az sayıda Yahudi vardı. 1949 yılından itibaren başta İngiltere olmak üzere ABD'nin de katkı ve desteğiyle dünyanın her tarafından Yahudiler getirilip, buraya yerleştirildi. 1967 savaşından sonra Filistinliler, göçe zorlandı. Bugün dünyanın her bir noktasına Filistinliler dağılmıştır. 1947'den önce olmayan bir devlet, 1947'den sonra buradaki halkı vahşet uygulayarak kendi topraklarından çıkarmış. Biz, İsrail diye bir devlet tanımıyoruz. Onlar bizim gündemimizde de değil. ABD, çok meraklıysa ve İsrail'i seviyorsa kendi topraklarından İsrail'e versin.
Dünya 9 Şubat'taki Mitingi İzleyecek.Ne zaman Filistin konusu açılsa, Millî Görüş harekâtı ya meydanlarda ya mitinglerde ya da basın yayın kuruluşlarda. Filistin'e biz sahip çıkıyoruz. 9 Şubat'taki Büyük Kudüs Mitingi bu kapsamda büyük önem arz etmektedir. Bütün dünyaya canlı yayınla bu miting verilecek. Yenikapı'da yapılan bütün büyük mitinglerden sonra bir hareketlilik olur. Belki bizim mitingimizden sonra dünyanın çok farklı noktalarında da bu vahşete ses çıkaracak olanlar olacak. Biz, işaret fişeği oluyoruz her zaman. Kudüs, ümmetin malıdır. Ben Müslümanım diyen Amenna ama Müslüman olmayan ama ben de insanım diyen her kişinin de buradaki zulme, şiddete ve katliamlara sessiz kalmaması gerekir.
Kudüs sadece Filistin’in meselesi olarak görülmemesi gerekiyor.Bu mesele tüm ümmetin meselesidir. Diğer coğrafyalarda zulmün var olması, ırkçı Emperyalizmin planları doğrultusunda işleyen bir süreçten ibarettir. Dünyanın mafyası ABD'dir. ABD Başkanı Trump, geçtiğimiz günlerde 'Yüzyılın planını' açıklamış ve bölgeye barış getireceğini söylemiştir. Bu açıklama olsa olsa mafya anlayışının ve çeteleşmenin yüzyıl zorbalığıdır. Saadet Partisi, Kudüs için ayağa kalkmıştır. 9 Şubat Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanı'nda Büyük Kudüs Mitingi yapacağız. Tüm milletimiz davetlidir.
BÜYÜK KUDÜS MİTİNGİ
TARİH : 9 ŞUBAT 2020 PAZAR SAAT 14:00
YER : YENİKAPI MEYDANI / İSTANBUL
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum