phishing

SP İl Başkanı Şenel : Saadet oylarını iki kat artırarak 9 ilçe ve 11 beldede seçimi kazandı

SP İl Başkanı Şenel : Saadet oylarını iki kat artırarak 9 ilçe ve 11 beldede seçimi kazandı

SP İl Başkanı Şenel : Saadet oylarını iki kat artırarak 9 ilçe ve 11 beldede seçimi kazandı
09 Nisan 2019 - 21:38

 

 
 
174 yıldır büyük fedakarlıklar ve gayretlerle bizlere huzur ve güven ortamını tesis eden, nice kahramanların içerisinde bulunduğu Polis Teşkilatımızı kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutluyorum. Bu önemli gün vesilesiyle şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, büyük bir cesaret ve özveriyle milletimize hizmet eden emniyet teşkilatımızın kahraman mensuplarına sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum
 
31 Mart Mahalli idareler seçimini geride bıraktık. Bu süreçle alakalı olarak öncelikle geçirdiğimiz seçim atmosferinde yalan, iftira, şantaj, tehdit ayrıştırma bu seçimin şiarı oldu. Ayrıştırıcı üslup had safhaya ulaştı. Medya hiç olmadığı kadar kutuplaştırıcı bir üslup kullandı. Kazanmak için her yol mübah görüldü. TRT’nin ve bazı medya kuruluşlarının ambargosu ise ne yazık ki hadsafhaya ulaştı. Bütün bu sürece rağmen Manen ve madden seçimde bizimle birlikte olan bütün gönüldaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve aziz milletimize teşekkür ediyoruz.
 
Seçim günü Malatya Pütürge'de Ak Parti adayı Mikail Sülük'ün yeğenlerinin silahlı saldırısında katledilen Saadet Partisi üyesi ve başmüşahidi Hasan-İlyas Aktaş kuzenlerin hayatını kaybettiği olayın üstünü örtmek için çaba sarf ediliyor.
 
Sayın Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na sesleniyorum, bu olay aydınlatılmalı. Burada seçimler ya yenilenmeli ya da seçilen belediye başkanı görevden alınmalıdır.
 
İki tercih arasına sıkıştırılan bölgelerde bizi üçüncü bir çıkış yolu olarak kabul edip oy veren seçmenlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde tavrımız her zaman belliydi. Kutuplaşmadan, kavgadan uzak durulması gerektiğini vurguladık. Türkiye’nin normalleşmenin elzem olduğunu söyledik. Ne yazık ki seçim süreci bu temennilerimiz esas alınmadı. Bu seçimin kazananları ve kaybedenleri bellidir. Bu seçimde kucaklaşmanın, tebessümün temsili olan Saadet Partisi seçimin kazananıdır. İnanıyorum ki bu seçimin kaybedeni yok kazananı ise 80 milyon vatandaşımızdır. Bu sonuçlardan hem iktidar partisi hem de muhalefet partiler gereken dersi almalıdır.
 
Bugün Türkiye’nin önünde büyük sorunlar vardır. Bunların en başında ise ekonomik sorunlar gelmektedir. Buradan açık bir şekilde ilan ediyorum, ekonominin düzeltilmesi için, Türkiye’nin içinde bulunduğu problemlerden kurtarılması için biz Saadet Partisi olarak üzerimize düşen neyse yardım etmeye hazırız. Buradan iktidara sesleniyoruz biz birbirimizin düşmanı değil rakibiyiz. Ne olursa olsun bütün partileri bir araya getirip, kardeşlik iklimini tesis etmek sizin vazifenizdir. Bu konuda bize düşen vazife neyse yapmaya hazırız. Türkiye’nin artık daha fazla kutuplaşmayı kaldıracak takati kalmamıştır.
 
Seçim sonuçları bize birçok mesaj vermektedir. Bu mesajlardan biriside Saadet Partisi’nin özgül ağırlığının öneminin artmasıdır. Saadet Partisi 1389 seçim bölgesinin tamamında aday çıkarabilmiş tek partidir. Doğu’dan Batı’ya, Antalya’dan Ordu’ya her yerde milletimizin karşısına çıkıp desteklerini istedik. Saadet Partisi seçime girdiği her bölgede oy almayı başararak bir Türkiye Partisi olduğunu göstermiş oldu. Saadet Partisi bu seçimlerde 1 milyon 290 bin 588 seçmenimizin teveccühü ile yüzde 3 bandında oy almıştır. Alınan bu oy ile Saadet Partisi siyasetteki kilit parti rolünü perçinlemiştir bu manada elde edilen sonuçları çok önemli görüyorum. Saadet Partimiz gerek teşkilat gücü, gerek milletimizin desteği ile önümüzdeki sürecin kilit partisi olmaya devam edecektir. Saadet Partisi’nin desteğinin olmadığı bir siyasetin başarılı olmayacağı çok açıktır.
 
9 ilçe ve 11 belediyeye Saadet geldi.31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde 1.290.588 oy alan Saadet Partisi, bir önceki seçimlere göre oylarını 2 kat artırarak en büyük artış oranını yakalayan siyasi parti olmuştur.Seçim süreci boyunca hem maddi hem de manevi destekleriyle yanımızda olan tüm seçmenlerimize şükranlarımızı sunarız.
 
Biz iyinin doğrunun güzelin faydalının ve adil olanın toplumumuzda yaygınlaşması ve hakim olması mücadelemize devam edeceğiz.Gecemize gündüzümüze katıp çalışmak mecburiyetindeyiz. Kaldığımız yerden aynı özveri ile çalışmaya ve gayret
 
göstermeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki yeni bir dünya yeniden büyük Türkiye ideallerimiz fedakar insanlarımızın omuzlarında yükselecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum