phishing

SP Adayı Uğurlu : Afyonkarahisar’ımıza yapılacak tüm çalışma ve projeleri yakından takip edeceğiz.

SP Adayı Uğurlu : Afyonkarahisar’ımıza yapılacak tüm çalışma ve projeleri yakından takip edeceğiz.

SP Adayı Uğurlu : Afyonkarahisar’ımıza yapılacak tüm çalışma ve projeleri yakından takip edeceğiz.
09 Nisan 2019 - 21:33

 

 
"Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim" anlayışıyla çıktığımız zorlu seçim sürecini atlatmış bulunuyoruz.Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Adaylığı vazifesini üstlendiğim bu süre zarfında tüm teşkilatımızla birlikte yoğun çalışma temposu ile vazifemizi tamamladık. Bizlere destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Belediye Başkanlığını Kazanan Mehmet Zeybek Beyi Tebrik Ederim.Meclis üyeliklerine seçilen tüm arkadaşlarımıza hizmet edecekleri 5 yıl için başarılar dilerim.Bu Yolda Mücadele Eden Tüm Adaylarımıza da Saygılar Sunuyorum. Afyonkarahisar’ımıza yapılacak tüm çalışma ve projeleri yakından takip edeceğiz.
 
Hazine yardımından yoksun bulunan partimizin sınırlı imkanları ve davalarına inanmış fedakar insanlarıyla kısa sürede Afyonkarahisar’ımızda ulaşabildiğimiz her yerde kendimizi tanıttık, projelerimizden bahsettik. Her ne kadar bize oy vermiş veya verememiş olsalar bile, pek çok insanımızın gönlünde yer bulduğumuza, seçim sürecindeki kutuplaşmanın etkisiyle farklı tercihte bulunan binlerce kişinin aslında can-ı gönülden bize oy vermek istediğine inanıyorum.
 
Saadet Partisi olarak bundan sonra da bizim gibi düşünmeyen ve inanmayanlarla konuşmaya devam edeceğiz. Biz Hz.Ali gibi diyoruz; “İnsanlar ya dinde kardeşimiz ya da yaratılışta eşitimizdir”. Bunu söylemeye ve yaşamaya devam edeceğiz. İnsanımızı bir diğerinden ayırmayacağız.
 
Kazananın AFYONKARAHİSAR olması temennisiyle; destek veren halkımıza ve yardımlarını, sevgilerini, saygılarını biran bile eksik etmeyen, her an yanımda olan hepsi birbirinden değerli İl ve İlçe teşkilat mensuplarımıza, Karargah Başkanlığına, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza, İl Genel Meclis üyesi Adaylarımıza , Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve Sandık Görevlilerimize şükranlarımızı sunarım.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum