phishing

SP İl Başkanı Şenel :  Aday Listemiz İddialara Cevabımızdır

SP İl Başkanı Şenel :  Aday Listemiz İddialara Cevabımızdır

SP İl Başkanı Şenel :  Aday Listemiz İddialara Cevabımızdır
22 Şubat 2019 - 01:58


 
Afyonkarahisar’da 59 belediyede ve Türkiye’de 1.389 belediyede seçimlere kendi adayları ile giren tek parti biziz. Bu bize yönelik bazı iddialarda bulunanlara güzel bir cevap olmuştur. Eğer hâlâ anlamıyorlarsa ya anlayışları kıt ya da bu iddialar üzerinden başka amaç yürütmeye çalışıyorlar. Siyasi partiler ittifak yapabilir. Ancak söylememize rağmen bizi bir ittifakın içinde göstermek planlı bir operasyondur.
 
ÇALIŞMALARIMIZDA BÜYÜK HEYECAN VAR
 
Bizim bu heyecanımızı, şevkimizi bir de üstüne vatandaşların bize karşı teveccüh göstermelerini görenler karalama kampanyalarını daha da artırıyorlar. Ancak bu kampanya bizim moralimizi hiç bozmuyor. Çünkü ülkenin bu gidişattan kurtulması gerektiğini ve iktidarın düştüğü bu çaresizlikten çıkamayacağını da biliyoruz. Bunu vatandaş da görüyor ve bize teveccüh gösteriyor
 
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK
 
AK Parti, eleştirdiği tek parti dönemi uygulamalarını uyguluyor. Hükümet eğer seçimlerde kendileri ile ilgili bir başarısızlık görüyorsa politikalarını değiştirme yoluna gider. Diğer partilerin üzerine gitmek için veya seçimi kazanmak için devlet imkânlarını kullanmaz. Eğer bu yola başvuruyorsa bu hükümetin politikalarının iflas ettiğini gösterir ki öyle de olmuştur. İktidardan uzaklaşacaklar diye korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Bu seçim iktidara en büyük ihtar olacak. Mahalli seçimler Saadet iktidarının ilk adımı olacaktır.
 
ENDİŞELENİYORLAR
 
Düne kadar Saadet Partisi’ni ağızlarına almazken Saadet Partisi’ne ‘particik’ olarak tanımlaması Dizleri titrediğini gösterir. Saadet Partisi’ni telaffuz etmiyorlardı. Bugün sürekli konuşuyorsa herkes bilsin ki, Saadet Partimiz geliyor. Madem particik ise neden bu kadar endişeleniyor? Çünkü halkın bize olan teveccühü gün geçtikçe artıyor.
 
ADAYLARIMIZ HAYIRLI OLSUN
 
Afyonkarahisar’da 59 belediyede ve tüm il genel meclisi adaylarımız hayırlı olsun.
Dürüst Başkan Dürüst Yönetim anlayışı ile hizmet edecek olan Belediye Başkan Adayımız,
İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız.Hayırlı Olsun.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum