phishing

Son Dakika Talihsiz bebeğin durumu kritik

Son Dakika Talihsiz bebeğin durumu kritik

Son Dakika Talihsiz bebeğin durumu kritik
19 Haziran 2017 - 23:11

Son Dakika Talihsiz bebeğin durumu kritik

 

Bilecik'te eşi Hüseyin Kartal tarafından bıçaklanarak öldürülen 8 aylık hamile Melike Kartal'dan sezaryenle alınarak Önce Afyonkarahisar Devlet Hastanesine Ardından da Isparta'da özel bir hastaneye götürülen erkek bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

 

Geçen perşembe gecesi eşi Hüseyin Kartal tarafından bıçaklanarak öldürülen 8 aylık hamile Melike Kartal'ın sezaryenle alınan erkek bebeği, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinden sonra ambulans helikopterle cuma günü Isparta'ya sevk edildi.

 

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesine inen ambulans helikopterden alınan erkek bebek, buradan da kara ambulansıyla Özel Isparta Hastanesi'ne götürüldü. Yeni doğan yoğun bakım ünitesine alınan bebeğin solunum yetmezliği sorunu olduğu belirtildi.

 

48 SAATİ DOLDURDU

 

Özel Isparta Hastanesi'nde yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Bebeğin hastanedeki tedavi sürecinde 48 saat dolarken, doktorların durumu kritik olan bebeği yaşatmak için yoğun çaba sarf ettiği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum