phishing

Son Dakika… Kablo hırsızları yakalandı 2 gözaltı var

Son Dakika… Kablo hırsızları yakalandı 2 gözaltı var

Son Dakika… Kablo hırsızları yakalandı 2 gözaltı var
18 Mart 2020 - 17:07

 
Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine bağlı Alanyurt Köyünün Yakapınar mevkiinde özel bir maden şirketinin ocağından çaldıkları kabloları yakan hırsızlar yakalandı.
Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine bağlı Alanyurt Köyünün Yakapınar mevkiinde 2 kişinin kablo yaktıklarının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, belirtilen mevkide ikiyüz elli metre yakılmış vaziyette kablo buldu.
Konuya ilişkin olarak Afyonkarahisar valiliğinden yapılan açıklama şöyle ;
 
16.03.2020 günü saat: 03.00 sıralarında İscehisar İlçe Jandarma Komutanlığını arayan M.A. isimli şahıs, İscehisar ilçesi Alanyurt Köyü Yakapınar mevkiinde (2) şüpheli şahsın kablo yaktığını ve kendisini fark ettiklerinde ise 03 E. ... plakalı aracı üzerine sürmek suretiyle olay yerinden kaçtıklarını beyan etmiştir.
İI Jandarma Komutanlığı görevlilerince yürütülen operasyon neticesinde; Yakapınar mevkiinde yaklaşık uzunluğu (250) Mt. Olan yanmış vaziyette bakır kablo tespit edilmiş, 03 E. ... plakalı aracın yapılan sorgulamasında ise, İscehisar ilçesinde faaliyet gösteren bir nakliye şirketine ait olduğu tespit edilerek şirket sahiplerine ulaşılmış, alınan ifadeler neticesinde bahse konu aracın E.Y. isimli şüpheli şahısta olduğu tespit edilmiştir. E.Y. isimli şüpheli şahıs Sandıklı İlçesi maden ocakları mevkiinde yakalanmış olup, alınan ifadesinde bahse konu kabloları A.E. isimli şüpheli ile birlikte EPA Maden Ocağı'ndan çaldıklarını itiraf etmiş ve A.E. isimli şüpheli şahıs ise Çay İlçesinde yakalanmıştır. Olay ile ilgili şüpheliler E.Y. ve A.E. gözaltına alınmışlarıdır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum