phishing

Son Dakika…..Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi ve Özel idare müdürü kaza yaptı

Son Dakika…..Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi ve Özel idare müdürü kaza yaptı

Son Dakika…..Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi ve Özel idare müdürü kaza yaptı
10 Mayıs 2020 - 17:24


 
Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin Emirdağ üyesi Necati Şevik ve İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç Emirdağ’dan Çay ilçesine seyir halinse iken¹geçirdikleri trafik kazasında hafif yaralandı.
Emirdağ’da yapılan yol çalışmaları kapsamında İl Özel İdaresinin Çay ilçesinde bulunan asfalt şantiyesine giderken araç hakimiyetinin kaybedilmesinin ardından Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin Emirdağ üyesi Necati Şevik ve İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç hafif yaralandılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
AKPARTİ İL BAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN
Akparti İl Başkanı Hüseyin Sezen geçmiş olsun dileklerini iletti.Sezen sosyal medyadan yaptığı açıklamada;”Emirdağ İl Genel Meclis üyemiz Necati Şevik ve İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik Karakoç'un bir görev için Çay ilçemize gittikleri sırada trafik kazası geçirdiklerini teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Şevik ve Karakoç'a Rabbim' den acil şifalar dilerim. “dedi.
EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI KOYUNCU’DAN GEÇMİŞ OLSUN
Emirdağ belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan geçmiş olsun mesajı.Başkan Koyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İGM üyesi Şevik ve Karakoç’a geçmiş olsun dileklerini iletti.Koyuncu ;”Emirdağ’da yaptığımız asfaltlama çalışmalarına en büyük desteği sağlayan Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyemiz Necati ŞEVİK ve İl Özel İdaresi Yol Müdürü Faik KARAKOÇ, Konya Caddesindeki asfaltlama çalışmalarını inceleyip Çay İlçesinde asfalt şantiyesine giderken yolda trafik kazası geçirmişlerdir. Necati Şevik ve Faik Karakoç’un sağlık durumları iyi olup tüm Emirdağ adına kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunarım.” Dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum