phishing

Son Dakika……..Afyonkarahisar'dan 1 kişi Yurtdışında Corona'dan hayatını kaybetti

Son Dakika……..Afyonkarahisar'dan 1 kişi Yurtdışında Corona'dan hayatını kaybetti

Son Dakika……..Afyonkarahisar'dan 1 kişi Yurtdışında Corona'dan hayatını kaybetti
26 Mart 2020 - 17:43 - Güncelleme: 26 Mart 2020 - 17:56

 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, corona virüs nedeniyle yurt dışında hayatını kaybedenlerin sayısını 32 olarak açıladı. Çavuşoğlu ;” Maalesef 32 vatandaşımız hayatını kaybetti.” Dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, corona virüs salgını nedeniyle yurt dışında yaşayan Türklerden 32’sinin hayatını kaybettiğini açıklamasının hemen ardından ise gözler Afyonkarahisar’a çevrildi. İlçeler içerisinde Avrupa’da en çok gurbetçisi  bulunan Emirdağ ilçesinden olabilir mi? Diye sorulmaya başlandı.
Belçika’ da 4 Türk hayatını kaybetti açıklamasından sonra ise, acı haberi Emirdağlı gazeteci Cüneyt Gargılı verdi. Gargılı sosyal medya hesabından Belçika’da corona virüsünden yaşamını yitiren 4 Türk’ten birisinin Emirdağlı olduğunu iddia etti.
Gargılı sosyal medya hesabından;”Dışişleri Bakanlığı açıklamada bulundu. Belçika’da 4 Türk Hayatını kaybetti. Bir Tanesi ne yazık ki Emirdağlı.” Diyerek üzüntüsünü ifade etti.
Gargılı’nın paylaşımının altına yorum yapan Necati Şevik isimli vatandaş ise yaptığı yorumda hayatını kaybeden şahsın Emirdağ’ın Emirin Köyü’nden olduğunu iddia etti.
Şevik Gargılı’nın iddialarının altına yaptığı yorumda ;” Emirdağlı Emirin köylü 3 yıldır kanser tedavisi görü yordu.” İfadelerini kullandı.
 
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Necati Sevik
    4 yıl önce
    Hayır emirdağlı olan üç yıldır kanser tadavisi görüyordu cok yakin tanıdığım biri dir