phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da polise kürekle saldırıyla ilgili valilik açıklama yaptı

Son Dakika….Afyonkarahisar’da polise kürekle saldırıyla ilgili valilik açıklama yaptı

Son Dakika….Afyonkarahisar’da polise kürekle saldırıyla ilgili valilik açıklama yaptı
24 Mayıs 2020 - 18:42


 
Afyonkarahisar valiliği bugün Sahipata Mahallesinde yaşanan polise kürekle saldırı olayıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.
Konuyla ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nin açıklaması şöyle ;
 
Bugün ilimiz Kocatepe Polis Merkezi sorumluluk bölgesinde meydana gelen olayda; psikolojik tedavi gören ve adli dengesi yerinde olmayan O. P. isimli şahsın ailesine eziyet ettiği iddiasıyla kardeşi İ. P. tarafından 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulunulmuş ve ihbar üzerine emniyet ve sağlık ekipleri şahsı tedavi amaçlı hastaneye sevk etmek üzere ihbarda belirtilen ikamet adresi Veysel Karani Mahallesine intikal etmiştir.
Ekipler adrese gittiklerinde eline piknik tüpü ve ateş alan şahıs yaklaşılması halinde tüpü patlatacağını söylemiş ve ikna çabaları sırasında da evin arka penceresinden kaçmıştır.
Şahsı takip eden emniyet ekipleri Sahipata Mahallesi Seyhan Caddesi üzerinde şahsı tekrar ikna etmeye çalışmış bu sırada elindeki kürek ile iki emniyet personelimize saldırarak yaralamıştır. Yaralanan emniyet personellerimiz Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. O. P. isimli şahıs gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.
 

YORUMLAR

  • 9 Yorum
  • Mehmet
    3 yıl önce
    Keşke böyle olmasaydı
  • M A
    3 yıl önce
    Yağ ne gerizekalı bir yorum birkürek darbesiyle yere düştü diyorr ona bakarsan bir nohutkadar bir kurşun öldürüyor biraz akkıl lı yorum yap
  • Selçuk
    3 yıl önce
    Akli dengesi yerinde olmayan kişiye adli işlem yapılsada ceza uygulanamayacağı için serbest bırakılacak. Olan polislere olmuş. Geçmiş olsun.
  • Aksoy
    3 yıl önce
    Türk polisi uyanık olmalı...yarım kürek darbesiyle yere yığıldı...askerlere verilen sabah sporu eğitimi bence polislerede zorunlu olmalı..
  • iunluce@gmail.com
    3 yıl önce
    O yarım kürek darbesini sen yeseydin ölürdüm.
  • Trkye
    3 yıl önce
    Konuşmak kolay sen al eline küreği de git bunu yapandan hesap sor o zaman çok bilmiş
  • Gkhn
    3 yıl önce
    Bir kürek darbesiyle yere yığıldı.... O kürekle adamın başı gövdesinden de ayrılabilir. Saçma sapan yorumlarda üzerimize yok. Elektrik şok cihazı Watozz yaptık plastik mermisi var bu işin gazı var vs vs... Spor evet hepimize şart ama polisin durumu farklı...
  • Savaş
    3 yıl önce
    Bu bayram aralığında yazık valla bu iki polise. Polis olmasaydıda normal vatandaş olsaydı bu olay bu kadar dillendirilmezdi ve karşı tarafada naptıysada o yaptığıyla kalırdı. Böyle ihbarlarda tek ekip gitmemeli ve vur emri olması lazım.
  • Mesut
    3 yıl önce
    Akli dengesi yerinde olmayanlar daha etkili bir şekilde gozlenmeli ve gereği yapılmalıdır.Toplum için her an potansiyel tehlikesi olanlar herhangi bir olumsuz durumda da cezai ehliyeti yok diye bırakılmamalı.