phishing

Son Dakika….Afyok Grubundan Afjet Afyonspor topçularına ve yöneticilerine tehditvari ültümatom

Son Dakika….Afyok Grubundan Afjet Afyonspor topçularına ve yöneticilerine tehditvari ültümatom

Son Dakika….Afyok Grubundan Afjet Afyonspor topçularına ve yöneticilerine tehditvari ültümatom
13 Kasım 2018 - 00:27

 

 

Afyonkarahisarspor’un en köklü taraftar grubu olan Afyok Grubu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tribünlerden çekildiğini açıklamış ve maçlara gitmeme kararı almıştı.

Dün alınan Elazığspor yenilgisinin ardından Afyok Grubu gece yarısı sosyal medyaya bomba gibi düşen bir açıklama yaptı.

Afyok Grubu topçulara ve yöneticilere “ruhsuzlar” diyerek akıllarını başlarına almalarını ve formanın gerçek sahibinin kendilerinin olduğunu hatırlatarak, nargile başlarında ziyaret etmeyi de biliriz, fakat marpuçlarla gidecek vatiniz bile olmaz hatırlatmasında bulundular.

Afyok Grubunun gece yarısı sosyal medyayı sallayan açıklaması şöyle;” Seneler boyunca mor beyaz formayla iyi günler de geçirdik, kötü günlerden de geçtik. Tarifsiz zaferler de yaşadık, cehennemlere de girdik çıktık. Amatör kümelerden, şampiyonluk maçlarına kadar her şeyi yaşadık, her şeyi gördük.

 

Ancak bugün gelinen noktada; Hiç şahit olmadığımız bir halde kendisine emanet edilen o kutsal formaya sahip çıkmayan ruhsuzlar topluluğuyla karşı karşıyayız.

 

BEYLER; biz bu takımın fark yediğine çok şahit olduk. Lakin ter döken topçuyu her zaman bağrımıza bastık. Bugün ise sahada gördüğümüz şey; Azim, istek, heves yerine yılgınlık, bitkinlik ve ruhsuzluktur. Puan, galibiyet, şampiyonluk yada kupa sadece iyi gün seyircisinin işidir. RUH İSTİYORUZ BİZ.

 

Nasıl ki bugüne kadar skor tabelasına bakmadan her maç sonunda takımı tribüne çağırarak sahip çıktıysak, bugün de saha içinde lakayıt ve gevşekçe hareket eden herkesi nargile başında ziyaret etmeyi biliriz. Ancak o zaman marpuçlarla şehri terk etmek için 90 dakikanız bile olmaz.

 

Basiretsiz karar ve tercihleriyle kulüp yönetiminin en tepesinden, ruhunu kafe köşelerinde bırakan topçusuna kadar istisnasız herkes ihanetin sahibidir. Çünkü, ortada ki tablo emanete ihanet etmekten başka bi'şey değildir.

 

Armanın gerçek sahibi olarak bildiriyoruz ki; grubumuzun tribünlerden çekilmesiyle meydanı boş bıraktığımızı düşünen her kim varsa şansını denemekte özgürdür. 91. dakikada beklemediğiniz yerdeyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum