phishing

Şimşekler, İnegöl maçı hazırlıklarına başladı

Şimşekler, İnegöl maçı hazırlıklarına başladı

Şimşekler, İnegöl maçı hazırlıklarına başladı
07 Nisan 2023 - 16:29


TFF 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, 31’inci haftada karşılaşacağı İnegölspor maçının hazırlıklarına başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı 31’inci hafta karşılaşması olan İnegölspor maçının hazırlıklarına teknik sorumlu Koray Palaz önderliğinde başladı.
 
EN ÇOK BERABERE KALAN İKİNCİ TAKIM
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Bayburt Özel İdarespor maçında dakika 88’de yediği golle 2-2’lik skorla beraberliğe razı olan temsilcimiz, bu hafta sonu oynanacak maçta mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Ligde aldığı son beraberlikle birlikte 11 galibiyet 10 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunan mor beyazlılar, ligin 16’ıncı sırasında 8 galibiyet 5 beraberlik ve 15 mağlubiyeti bulunan İnegölspor’u Pazar günü saat 15.00’da Zafer Stadı’nda ağırlayacak. Oynadığı son 10 karşılaşmada 6 beraberliği bulunan şimşekler, ligde aldığı 10 beraberlikle birlikte Tarsus İdman Yurdu’ndan sonra en çok berabere kalan takım oldu. 7’inci sırada bulunan temsilcimiz hafta sonu oynayacağı maçı kazanması durumunda puanını 46’ya yükseltecek.

Kaynak : Afyonsehir.com
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum