phishing

Serteser Burcu’yu Ziyaret Etti

Serteser Burcu’yu Ziyaret Etti

Serteser Burcu’yu Ziyaret Etti
04 Şubat 2020 - 14:32

 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu’yu ziyaret etti.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu’ya iade-i ziyarette bulundu.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Türkiye’nin politikalarının tanıtılmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Serteser, Başkanlık’ın çalışmalarının son derece faydalı olduğunu kaydetti. Serteser, ülke genelinde yayımlanan tüm yerel gazetelerin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın akıllı telefon uygulaması olan Anadolu’nun Sesi ile takip edilebildiğine dikkat çekerek bu programın yerel gazeteler hakkında farkındalık oluşturduğunun altını çizdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu da Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarının şehre büyük katkı sağladığını vurguladı.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum