phishing

Şenel : 28 Şubat Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümüdür..

Şenel : 28 Şubat Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümüdür..

Şenel : 28 Şubat Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümüdür..
01 Mart 2019 - 10:20


 
 
Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel Basın açıklaması yaparak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Şenel açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
 
Basın toplantımıza bundan 27 yıl önce vuku bulan Hocalı katliamını anarak başlamak istiyorum. Bu katliamda hayatını kaybeden Azerbaycan Türkü kardeşlerimizi rahmetle anıyor Katliamın faillerini lanetliyorum. Bir başka üzücü katliam ise son zamanlarda Mısır’da vuku bulan idamlardır. Bu idamlardan mesul olanları şiddetle kınıyorum Özellikle asılsız fetvalarla bu idamları destekleyenleri. Fakat ne yazık ki bu idamlara herkes gibi Türkiye’de duyarsız kalmıştır. Bu durumunda bizi üzdüğünü belirtmek istiyorum.
 
İKİ ÖNEMLİ TARİHİN YILDÖNÜMÜ
İçinde bulunduğumuz hafta, ülkemiz ve milletimiz açısından iki önemli tarihin yıldönümüdür. Birisi 27 Şubat; Türkiye’nin milli ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ufuk açmış, yön çizmiş bir büyük liderin, Erbakan Hocamızın vefatının 8. yıldönümü.
Erbakan hocamız; başlattığı Milli Görüş harekâtı, savunduğu hak anlayışı, ortaya koyduğu çözümler ile farklı olduğunu, yerli olduğunu, milli olduğunu ispat etmiştir. Hocamız Milli Görüş'ün bu milletin gönül dünyasında olmasını başardı. Hocaya, 'Ne olarak anılmak istersiniz ?' diye sorulduğunda: 'Malıyla, canıyla cihad eden bir Müslüman olarak anılmak isterim' cevabını vermiştir. Hocamız 'Önce Ahlak ve Maneviyat' prensibi ile hareket etmiştir. Manevi kalkınma olmadan maddi kalkınmanın olmayacağını, maddi ve manevi kalkınmanın birlikte olması halinde insanlığa saadet getireceğini kendisi için bir ölçü bilmiştir. Bir taraftan manevi kalkınma hamlesini yürütürken, diğer taraftan maddi kalkınmanın gereği olarak sanayileşme hamlelerini yürütmüştür
 
 İkincisi ise 28 Şubat;
Ülkenin geleceğine ipotek koymuş, antidemokratik kirli bir darbenin yıl dönümüdür..
Türkiye Cumhuriyeti demokrasi tarihine bir karabasan gibi çöken, tarihsel hafızamıza paslı bir çivi çakılan, bu ülkenin siyasal zeminlerinin nasıl kurgulandığını net şekilde özetleyen bir süreçti 28 Şubat. Türkiye Cumhuriyeti’nin en başarılı hükümeti Refah-Yol’u alaşağı edebilmek adına yapılmıştır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum