phishing

LÖSEV'e Teknik kolejden destek : Eylül’ün Hikayesi

LÖSEV'e Teknik kolejden destek : Eylül’ün Hikayesi

LÖSEV'e Teknik kolejden destek : Eylül’ün Hikayesi
01 Mart 2019 - 10:10


 
Özel Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Koleji öğrencileri lösemi hastalığına yakalanan Eylül Tszgel için adeta seferber oldular. Eylül’ün kuzeni ve öğretmenlerinin de desteğiyle “her bağış Eylül için “ kampanyasını başlattılar.
Kampanya yaklaşık 1 ay sürdü ve öğrenciler öğretmenler ve öğrencilerin yakın çevrelerinden toplanan maddi yardımlar dün Eylül Tezgel’in banka hesabına yatırıldı.
Konuyu Özel Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Koleji sosyal medya hesabından duyrdular. Duyuru şöyle;”Eylül Tezgel… Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, henüz 9.sınıf öğrencisi. Yaşama sımsıkı bağlı, sporu çok seven, arkadaşlarıyla vakit geçirmekten keyif alan sosyal ve bir o kadar da akıllı bir genç.
Çağımızın en yaygın, mücadelesi ve tedavisi uzun süre gerektiren hastalığı olan lösemiye yakalandı. Hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı olan Eylül’ün yanında olmak, denizde bir damla olabilmek için Özel Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Koleji olarak okulumuz öğrencilerinden Miraç Konuş (Eylül’ün kuzeni) ve okulumuz öğretmenlerinden Çiğdem Akan’ın öncülüğünde “Her Bağış Eylül İçin” kampanyasını başlattık.
Yaklaşık 1 ay boyunca okulumuz öğrencileri ve yakınlarından Eylül için topladığımız maddi desteği bugün tamamladık. İş Bankası şubesi aracılığı ile Eylül’ün hesabına gönderdik. Bu kampanyada bir kez daha okulumuzun ne kadar büyük bir aile olduğunu bize gösteren okul öğretmenleri, öğrencileri ve yakınlarına Eylül ve ailesi adına teşekkür ediyoruz. Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Koleji olarak Eylül’e geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum