phishing

Sandıklı Tavşanı Avladı

Sandıklı Tavşanı Avladı

Sandıklı Tavşanı Avladı
20 Kasım 2016 - 17:49

Sandıklı Tavşanı Avladı

 

Sandıklıspor 2-0 Tavşanlı Linyit

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) temsilcilerimizden Sandıklıspor sahasında  Tavşanlı Linyit spor maçı ile ilk yarıyı 2-0 galibiyetle kapadı.

Sandıklıspor’a 3 puanı getiren golleri 18. Dakikada Ramazan Taş ve 73. Dakikada Nijeryalı oyuncu  Enyeka Emmanuel kaydetti. Sarı kartların havada uçuştuğu müsabakada hakem her iki takıma 3’er adet sarı kart gösterdi. Baştan sona üstün bir performans sergileyen ve rahat bir galibiyet elde eden Sandıklıspor  3. Lig hedefinden uzakta kaldı; ligin ilk yarısını 6. Sırada tamamladı.

 

SANDIKLI İLK YARIDA ŞAŞIRTTI.

Ligin üst sıralarında yer alan Isparta Davrazspor, Serikspor, Kepez Bel.spor  gibi ekiplerden puan alan Sandıklıspor, ligde iddiası olmayan Akşehirspor, Dumlupınar Ünv. Maçlarında rakiplerine puan kaptırdı. Kendi sahasında yalnızca Bucak Belediyespor dan puan alamayan Sandıklıspor diğer tüm maçlardan puan çıkarmasını bildi.

Lige deplasmanda Isparta Davrazspor ile 1-1 lik beraberlikle başlayan Sandıklısporun yeniden 3. Lige çıkabilmesi için ikinci yarıdaki tüm maçlarında galip gelmesi gerekiyor. İkinci yarının ilk maçında lider Isparta Davrazsporu ağırlayacak olan ekibimize ikinci yarıda başarılar diliyoruz. İsteniş Hakan Tüplek.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum