phishing

Sandıklı, sezonu iple çekiyor

Sandıklı, sezonu iple çekiyor

Sandıklı, sezonu iple çekiyor
16 Eylül 2017 - 10:26

Sandıklı, sezonu iple çekiyor

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etmeye devam edecek olan temsilcilerimizden Sandıklıspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş, 2017-18 sezonuna sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ve sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi

 

SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Ligi 8. Grup’ta mücadele edecek temsilcilerimizden Sandıklıspor’da Başkan Mehmet Öztopbaş, sezona sıkı ve sağlam bir şekilde hazırlandıklarını ve sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. Geçtiğimiz sezonda yaşadıkları talihsizlikleri en aza indirerek mücadele edeceklerini kaydeden Öztopbaş, ilk maçtan galibiyet çıkaracaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.

HAK ETTİĞİMİZ YERE ULAŞACAĞIZ

Açıklamalarına devam eden Başkan Öztopbaş, “ 24 Temmuz’da kendi tesislerimize 10 gün süren bir kampa girdik. Daha sonrasında Afyonkarahisar’da 15 gün süren bir kamp dönemi daha geçirdik. Kurban Bayramı dolayısı ile hocamız oyuncularımıza izin verdi ve daha sonrasında yeniden toplanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Afyonkarahisar kampımızda toplamda beş adet hazırlık maçı yaptık. Son olarak İran’dan bir takım ile oynadık. Şu anda gidişatımız iyi. Allah’ın izni ile sezon sonunda  hak ettiğimiz yere ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.

TRANSFER SEZONUNU KAPATTIK

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Mehmet Öztopbaş, “ Hocamızın raporu doğrultusunda takımımıza yeni sezonda fayda sağlayabileceğini düşündüğümüz isimleri kazandırdık. Genç ve tecrübeli bir kadro ile bu sezon taraftarımızın karşısına çıkacağız. Tabii takımımızda ki tüm mevkilerde oyuncularımız mevcut ve biliyorsunuz ki kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından da paylaştığımız transferleri gerçekleştirdik ve transfer sezonunu kapattık” diye konuştu.

DOSTÇA BİR MÜCADELE OLSUN

Son olarak ligin ilk haftasında evlerinde konuk edecekleri bir diğer Afyonkarahisar temsilcisi Hisar Belediyespor maçı hakkında da konuşan Başkan Mehmet Öztopbaş, “ Şuhut’ta Afyonumuzun takımı. Kendileri hakkında kötü ya da olumsuz düşünecek değiliz. Dostluk ve barış çerçevesi içerisinde geçecek bir maç olduğuna inanıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum