Sandıklı Kurban Bayramı’na hazırlanıyor
Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Sandıklı Belediyesi Hayvan Pazarı ve Sandıklı Belediyesi Mezbahasında onarım, bakım ve iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor.
İyileştirme çalışmaları kapsamında Sandıklı Belediyesi Hayvan Pazarının küçükbaş satış kısmının üst bölümünün kapatılma çalışmaları ile Sandıklı Belediyesi Mezbahasının modernizasyonu çalışmaları yapılıyor.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, vatandaşların rahat ve sağlıklı bir şekilde kurbanlıklarını almaları ve sağlıklı bir ortamda kurbanlarını kesmelerinin önemli olduğunu kaydetti.
ALAN KURBAN BAYRAMINA YETİŞECEK
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Çöl, şöyle konuştu:
"Esnaf ve vatandaşlar daha rahat ve sağlıklı bir şekilde Hayvan Pazarından faydalanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu doğrultuda küçükbaş bölümünde vatandaşlarımız pazarın üstü kapalı olmayışından dolayı hem yaz ve hem de kış aylarında büyük zorluklar çekiyorlardı, biz de hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda bu bölümü de kapatma kararı aldık. İnşallah en kısa sürede çalışmaları bitirerek Kurban Bayramı'na yetiştirmek istiyoruz. Bunun yanında Sandıklı Belediye mezbahası yapılan yenilikler ve modernizasyon çalışmaları ile bölgenin ruhsat alan tek mezbahası oldu. Sandıklı Belediyesi Mezbahası her geçen gün kendini yenileyen hijyen, sağlık ve teknik anlamda kendini geliştiren bir yapıya büründü."(AA)



YORUMLAR