Sandıklı Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı
Sandıklı Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Ocak ayında başlayan görüşmeler bu ay itibarı ile görüşmeler olumlu sonuçlandı. Afyonkarahisar Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yücel Şahin ile Belediye Başkanı Mustafa Çöl arasında 3 yıllık yapılan anlaşma 1 Ocak 2017 tarihinden başlayarak 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olacak.
Başkan Mustafa Çöl, “Göreve geldiğimiz günden bu yana işçilerimizin maaşını, ikramiyelerini ve sigorta primlerini düzenli ödedik” dedi.
Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ise bugüne kadar işçiye gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulundu.◄KURTULUŞ



YORUMLAR