phishing

Şampiyonada Hazırlıklar Tam Gaz

Şampiyonada Hazırlıklar Tam Gaz

Şampiyonada Hazırlıklar Tam Gaz
08 Ağustos 2019 - 17:31

 
 
 
DÜNYA AFYON’DA BULUŞACAK
 
NAZAR DEĞMESİN
 
Şampiyona öncesi hazırlıkların en iyi şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar’ın misafirperverliğini tüm dünyaya göstereceklerini ifade etti. Başkan Zeybek “Nazar değmesin” diyerek TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ve basın mensuplarına nazar boncuğu taktı.
 
       6-7-8 Eylül tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayesinde, "Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar" sloganıyla düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi ve Motorsporları Federasyonu  tarafından hummalı bir şekilde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
SANATÇI KADROSUNU BELEDİYE BELİRLEMEDİ
 
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon öncesi hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini aktaran Başkan Zeybek; “Gerek federasyon yetkililerimizi, gerekse Belediye personelimi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz yıl dünyanın en iyi pisti seçilen Afyokarahisar Motorsporları Merkezi’nde sağolsunlar hiçbir aksaklık olmadan dahi iyisini yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. Yarışmaların startında yada finalde Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrif etmesini bekliyoruz. Kendisini en iyi şekilde ağırlayıp yapılması gereken neyse fazlasıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. Şampiyonan ilimizin ve ülkemizin tanıtımına ciddi katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Festival sürecinde ilimize gelecek olan sanatçıların Belediye tarafından belirlendiği üzerinde söylentiler var. Sanatçıları biz belirlemiyoruz. Sanatçı kadro seçimi tamamen federasyon uhdesinde, federasyonun kontrolünde.  İnternet üzerinden yapılan anketle izleyicilerin istekleri doğrultusunda bir kadro seçimi yapılmıştır.” dedi.
 
30 AĞUSTOS’A KADAR TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANACAK
 
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. "Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar" sloganıyla düzenlenecek organizasyonun Cumhurbaşkanlığı himayesinde olmasının Afyonkarahisar için büyük bir onur olduğunu söyleyen Akülke, “ Sağolsun Sayın Belediye Başkanımız mazbatayı aldıktan sonra tüm Belediye ekipleriyle birlikte bu işe son derece ilgi gösterdi, destek verdi. Pistimize ilave olarak yapılacakları gece gündüz çalışarak tamamlamaya çalışıyoruz. Rampamız farklı yönde değişti. Teknik olarak dört ayrı kategoriye çıkan organizasyonda için pistte bir takım teknik değişiklikler zorunlu hale geldi. Alt yapıda bazı eksiklerimiz vardı onları tamamlıyoruz. 30 Ağustos’a kadar hiçbir eksiğimiz kalmadan hazır bir vaziyette organizasyonu bekleyeceğiz” dedi.
 
BİLET SATIŞLARI GEÇEN SENENİN ÇOK ÜZERİNDE
 
Biletlerin geçen seneki satış rakamlarını dörde katladığın söyleyen TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke “Biletlere inanılmaz bir ilgi var. Geçen hafta Başkanımızın talebi üzerine sadece Afyonkarahisar halkı için biletler 50 TL’ye düştü. Diğer şehirlerde 100 TL’ye satılan bilet, Afyonkarahisar SÖZ Marketler ve Park Afyon Alışveriş Merkezinde yüzde 50 indirimli oldu. Bu organizasyon Afyon’un ama Afyonla birlikte Türkiye’nin bir organizasyonu. Şehrimizin ve halkımızın bu organizasyona sonuna kadar sahip çıkması gerekiyor. Önü çok açık bir organizasyon” diye konuştu. Yapılan açıklamaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Afyon Motor Sporları Merkezi’nde şampiyonaya hazırlayan personeliyle birlikte öğle yemeği yedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum