phishing

Sal’da İscehisarspor Fırtınası Devam Ediyor

Sal’da İscehisarspor Fırtınası Devam Ediyor

Sal’da İscehisarspor Fırtınası Devam Ediyor
23 Şubat 2020 - 22:17

 
Afyonkarahisar Süper Amatör ligdeki temsilcimiz İscehisarspor 18. Hafta müsabakasında Susuz Belediye  Sporu konuk etti.
 
Niyazi Balcı,Ramazan Bilgin,Mahmut Çerik hakem 3 lüsünün yönettiği maçta Ev sahibi İscehisar spor, 11.dakikada Susuz Belediye spor lehine verilen penaltı ile ilk golü kalesinde gördü.Baştan sona üstün oynayan İscehisar spor 11.dakikada Mehmet Balbay ın ayağından beraberlik golünü kazandı. ilk yarıda yoğun ataklar sonuç vermeyince maçın ilk yarısında takımlar beraberlikle soyunma odasının yolunu tuttu.
 
2. yarıda Takımlarını yalnız bırakmayan İscehisarlı taraftarlarda desteklerini esirgemeyerek takım ve oyunculara tezahüratları ile destek verdi.
 
Maçın 78. dakikasında Sol taraftan gelen topla bulusan Hüseyin Şahin in sağ taraftan yaptığı ortaya sahneye çıkan 4 numara Muaz Kurtay mükemmel bir kafa vurusu ile takımının 2 golünü atarak Susuz belediye Spor filelerini havalandırdı.
 
 Müsabakayı baştan sona üstün götüren temsilcimiz  maçtan 2 – 1 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı ve zirve takibini sürdürdü.
 
 
 
Maç sonucu sevinçlerini soyunma odasında sürdüren oyuncular önümüzdeki Maçlara bakarak ,Süper Amatör liğin Sampiyonu olmak için İscehisar spor formasını terleteceğiz dediler.
 
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve İscehisar spor yönetimi Maç öncesi iscetaş otelde İscehisar sporlu oyuncular ile kahvaltıda bir araya gelerek oyuncular ile hasbihaletti.
 
Başkan Ahmet Şahin,"Arkadaşlar önemli bir maç öncesi sizlerle beraber olmaktan mutluyum.2. devre çok iyi başladınız.bu başarıyı bu günkü maçta da göstereceğinize yürekten inanıyorum.Allahın izni ile Süper Amatör ligin Şampiyon takımı İscehisar olacaktır.Sizlere güvenim tam.Hedefimiz bal liği.Sonrası İnşallah 2.lig olacaktır .Vurduğunuz Gol olsun.Başarılar diliyorum.dedi.
 
İscehisar spor Kulüp Başkanı Erdem Mercan da
 
" Takımımız çok iyi oynadı ve Mücadele etti.3 puanı alarak zirve yarışına devam ediyoruz.Takımımız oyuncularını kutluyor hepsine teşekkür ediyorum."dedi.
 
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetimde İscehisar takımını trübünden destekleyerek yalnız bırakmadı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum