phishing

Sakarya taraftarına gözaltı!

Sakarya taraftarına gözaltı!

Sakarya taraftarına gözaltı!
16 Eylül 2017 - 10:30

Sakarya taraftarına gözaltı!

 

Ankara Polisi maç sonrası taraftarları koridor oluşturup tek tek dışarı çıkarttı. Ardından da gözaltılar yaptı..O gözaltılar arasında bir avukatta var

 

KURTULUŞ- TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta 2'nci hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Bugsaşspor ile 1-1 berabere kalan Sakaryaspor'da maç sonunda büyük üzüntü yaşanırken, maç için  Ankara'ya giden Sakaryapor taraftarlarına da Ankara polisi şoke eden uygulamaya maruz bıraktı.

ÇOK SAYIDA TARAFTAR ALINDI

spor264.com'un haberine göre: Maç öncesi çıkan olaylar sonrasında Ankara polisi maçın bitimiyle Sakaryaspor taraftarlarına stadyumdan çıkışlarına izin vermedi. Ardından da çıkış kapısında  çevik kuvvet polisleri koridor oluşturdu ve taraftarlar tek tek dışarı çıkartıldı. Ardından da çok sayıda taraftar alındı

KİM VAR KİM YOK TOPLANDI

Gözaltına alınan taraftarlar arasında Sakaryaspor maçı için  Ankara'ya giden bir genç avukat olduğu da ögrenildi. Ankara Polisi Sakaryaspor taraftarlarını gözaltına alırken , bu anları  da cep telefonu ile görüntüleyen bir taraftar da gözaltına alındı.

30 TARAFTAR HAKKINDA İŞLEM

Sakaryaspor taraftarlarının Ankara'ya götüren minibüslerde de plastik mermi izleri olduğu görüldü.. Polis merkezine götürülen Sakaryaspor taraftarları kimlik işlemleri ve ifadaleri alındıktan sonra serbest bırakılacak. Ankara polisinin yaklaşık 30 kadar taraftar hakkında işlem yaptığı belirtiliyor. Ancak bu bilgi teyid edilemedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum