phishing

Şahin Kitap Fuarı açılışına katıldı

Şahin Kitap Fuarı açılışına katıldı

Şahin Kitap Fuarı açılışına katıldı
15 Nisan 2019 - 13:36


 
Afyonkarahisar Valiliği himayesinde 12-21 Nisan tarihleri arasında “Buluşma Noktamız Kitap” sloganıyla 2’incisi düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarı, Kültür Park Fuar Alanında, 68 ulusal yazar, 46 Afyonlu yazar, 35 minik ve genç yazarın söyleşi ve imza etkinliklerinin yapılacağı zengin bir içerik ile kitapseverlerin ziyaretine açıldı.
 
2. kitap fuarının açılışına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, İsechisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, il müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 
Çeşitli yayınevi ve seçkin yazarlara ait kitaplar ile hem çocuklara, hem de gençlere yönelik etkinliklerin yer alacağı 2. Kitap Fuarının açılışı renkli görüntülere sahne olurken, her yaştan ziyaretçinin de akınına uğradı.
 
Kitap okumanın önemine değinen Başkan Şahin; "Ülkemizin kalkınması ve daha geniş ufuklu gençler yetiştirmemiz için, kitap okuma alışkanlığını gençlerimize aşılamamız gerekmektedir. Bu alışkanlığı gençlerimize çok erken yaşlarda benimsetmemiz ülkemizin geleceği açısından önemli bir husustur. Kitap okumayı bir zorunluluktan ziyade eğlenceli hale getirmek için ebeveynlerin çaba sarf etmesi ve çocuklarımıza örnek teşkil etmesi gerekmektedir.” dedi.
 
Afyonkarahisar 2. Kitap Fuarı açılış öncesi Afyon Lisesi öğrencileri tarafından Folklor gösterisi yapıldı.
 
Protokol üyeleri tarafından 185 yayınevinin ve 80 tane stanttın bulunduğu Afyonkarahisar 2. Kitap Fuarının açılış kurdelesi kesildikten sonra yayınevlerine ait kitap stantlarını ziyaret edildi.
 
Afyonkarahisar 2. Kitap Fuarı, 12-21 Nisan 2019 tarihine kadar her gün 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum