phishing

Akdağ Tabiat Parkı Hayran Bıraktı

Akdağ Tabiat Parkı Hayran Bıraktı

Akdağ Tabiat Parkı Hayran Bıraktı
15 Nisan 2019 - 13:48


 
 
Sandıklı Akdağ Tabiat Parkında gerçekleştirilen Kamp ve Karavan Turizmi organizasyonu dolu dolu geçen faaliyet ve programları ile Sandıklı Thermal Park Otel’de yapılan kapanış organizasyonu ile sona erdi.
 
Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun destekleriyle Sandıklı Belediyemize kazandırılan, Akdağ Tabiat Parkı yine muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Kamp ve Karavan Turizmini bölgede canlandırmak için geniş ortaklı yapılan program çerçevesinde ilk gün Sandıklı Kapalı Pazar yerinde başlayan açılış konuşmaları ve kortej ile başladı. Sandıklı Kültür Evine kadar yapılan yürüyüş ile devam eden program, Sandıklı Yaren Çavuşu Ahmet Nayan abimizin Sandıklı ilçesi ile verdiği geniş bilgiler ve mercimekli bükme ikramı ile devam etti.
 
Sandıklı Belediyesi makam odasında Başkan Mustafa Çöl’ün misafir ettiği grup, akşam üstü Sandıklı Akdağ Tabit Parkı’na hareket etti. Burada Sandıklı Thermal Park Otel tarafından düzenlenen Mangal Partisi ve gece İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen türkü gecesi katılımcıları mest etti.
 
İkinci gün etkinlikleri Akdağ’da yapılan ikramlar ile başladı. Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Doğa Koruma Bölge Müdürü Nevzat Alğan eşliğinde Kamp ve Karavan Turizm Fidanlığında yapılan fidan dikim programı ile başlayan ikinci gün programı doğa yürüyüşleri ve geziler ile devam etti.
 
Üçüncü gün Akdağ’da bulunan Kamp ve Karavancılarımız Şuhut’ta bulunan Büyük Taarruz Karargahı (Atatürk Evi) ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz Harekatını sevk ve idare ettiği 1874 rakımlı Kocatepe’ye çıkarılan grup burada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Program Sandıklı Thermal Park Otelin bahçesinde misafirlerimiz için hazırlanan ikramlar, termal çamurun konu olduğu organizasyonlar ve Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı kapanış programı ile sona erdi. Katılımcılara plaket ve katılım belgelerinin verdiliği organizasyon, daha büyük bir projede tekrar bir araya gelmek ümidiyle sona erdi.
 
Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “12-15 Nisan tarihlerinde Sandıklı Akdağ Tabiat Parkında düzenlenen ve paydası olmaktan memnuniyet duyduğumuz Kamp ve Karavan Turizmi organizasyonunda bizleri yalnız bırakmayan; Afyonkarahisar Valiliğine, İl Kültür Turizm Müdürlüğüne, Sandıklı Kaymakamlığına, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonuna, Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneğine, Sandıklı Tanıtım Platformuna, VW Dayanışma Derneğine, Sandıklı Thermal Park Otel ve katılımcılarımıza bu güzel organizasyonu hep birlikte tamamladığımızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, daha büyük organizasyonlarda buluşmayı temenni ediyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum