phishing

Sağlık Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Sağlık Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Sağlık Müdürlüğü personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.
05 Şubat 2020 - 10:18



Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Afyonkarahisar Şubesinin ortaklaşa düzenledikleri organizasyon çerçevesinde kurum binasına kan alma ünitesi kuran Kızılay görevlileri, müdürlük personelinden kan bağışı toplandı.

Yüksek bir katılımın olduğu organizasyonda kendisi de kan bağışında bulunan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, kan bağışının ve Kızılay'ın önemini vurgulayarak "Kızılay, ülkemizde güvenilirliği olan bir iyilik hareketi olarak aynı zamanda da kan toplamada tek yetkili kurumdur. Yaptığı çalışmalarla, afet bölgelerindeki üstün çabalarıyla zaten halkımızın takdir ettiği bir kurum Kızılay. Kendileriyle daha önce de pek çok etkinlikte bir araya geldik. Bugün de mesai sebebiyle kan vermek isteyip de veremeyen personelimiz için sağ olsunlar buraya kadar gelip bu hizmeti veriyorlar. Personelimiz de yoğun bir katılım gösterdi. Bu vesile ile kan bağışının önemini bir kez daha halkımıza hatırlatıyor ve imkânı olan herkesi kan bağışlamaya davet ediyorum." dedi.

Gün boyu devam eden kan bağışı organizasyonu sebebiyle Sağlık Müdürü Korkmaz, hem Kızılay ekiplerine hem de bağışçı olan personeline teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum