phishing

Risus Sanat Ekibi Televizyon programına konuk oldu

Risus Sanat Ekibi Televizyon programına konuk oldu

Risus Sanat Ekibi Televizyon programına konuk oldu
02 Nisan 2018 - 13:58

Risus Sanat, Kanal 3 ekranlarında yayınlanacak olan Renkli Gönüller programının konuğu oldu.

 Afyon'un sevilen çifti Avukat Nilgün Seçen ve Doktor Mustafa Seçen'in Kanal 3 ekranlarında birlikte sundukları Renkli Gönüller programının bu haftaki konukları şehrin başarılı tiyatro ekibi Risus Sanat oldu.

Risus Sanat'ın başarılı yönetmeni ve oyuncularının katıldığı programda, programın adına yaraşır şekilde renkli sohbetler yapıldı. Yönetmen Seyhun Sertan ve tiyatro sanatçıları Onur Yalçın, Mehmet Yetere, Faruk Kılınç, Orhan Bayrakçeken ve Aysan Soylu ile tiyatro ve sanat içerikli sohbette tiyatroya nasıl başladıkları, nasıl bir araya geldikleri ve bugüne kadar neler yaptıkları gibi konular konuşuldu.

 

 

Kanal 3 yönetimi ve Seçen çiftine teşekkür eden Seyhun Sertan, bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ve tamamen gönüllülük esasıyla faaliyette bulunduklarını, imkanları dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Programa Nilgün Seçen, Mustafa Seçen ve oyuncu Mehmet Yetere'nin söylediği şarkılar ve yönetmen Seyhun Sertan'ın okuduğu şiir ayrı bir renk kattı.

İzleyiciler, Kanal 3 ekranında yayınlanacak olan programı daha sonra Kanal 3'ün web sitesinden de diledikleri zaman izleyebilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum