phishing

Marble 2018 Fuarı’na Afyonkarahisar Damgası

Marble 2018 Fuarı’na Afyonkarahisar Damgası

Marble 2018 Fuarı’na Afyonkarahisar Damgası
02 Nisan 2018 - 17:56

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak; İzmir’de 24’üncüsü düzenlenen Marble Uluslararası Doğallaş ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

Türkiye’nin en yeni ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de; 40 firma ile Afyonkarahisar’ı temsil eden İscehisar , adeta fuara damgasını vurdu. Afyon Mermeri diye bilenen, sadece İscehisar’da çıkan ve Dünya çapında mermeriyle ün yapan İscehisar firmalarını fuarda tek tek ziyaret eden İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak’a; Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Metin Mercan ve İscehisar OSB Müdürü Muhammet Bacaksız eşlik etti.

 

İscehisar Kaymakamı Öztabak, gezdikleri stantların yetkilileri ile görüşerek fuarla ilgili bilgiler aldı. İscehisarlı firmaların, fuarın ilk gününden son gününe kadar yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldiğini bildiren yetkililer; stantlara başta Suudi Arabistan ve Irak olmak üzere Amerika, İngiltere, Avusturalya, Ukrayna, Fransa, Hindistan ve Çin’den ziyaretçiler yoğun ilgi gösterildiğini bildirildi. Fuarın en güzel yerlerinde kurduğu stantlarla ziyaretçilerin ilgisi çeken İscehisarlı firma yetkililerine İscehisar’ı en güzel şekilde temsil ettikleri için Kaymakam Öztabak teşekkür ederek fuarın verimli geçmesi temennisinde bulundu.

 

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak “Burada bulunmaktan, mermer ve makine sanayicilerimizin heyecanına ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Firmalarımızın fuarda gördüğü ilgi, ürünlerinin kalitesi, ihracattaki başarımızın tesadüf olmadığını ortaya koydu. Bunun yanı sıra artık mermer sanayinin teknolojilerini de İscehisar olarak üretiyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Mermer ve makine sektörlerimiz giderek büyüyecek ve ihracattaki payı daha da artacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum