phishing

Rektör Karakaş Dernek Yöneticilerini Kabul Etti

Rektör Karakaş Dernek Yöneticilerini Kabul Etti

Rektör Karakaş Dernek Yöneticilerini Kabul Etti
11 Mayıs 2019 - 14:36

 
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş hayırlı olsun ziyareti için gelen misafirlerini kabul etti.
 
Ziraat Katılım Bankası olarak yapılan ziyarete Afyonkarahisar Şube Yöneticisi Fatih Sarıca ile Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi Naim Akkaya katıldı.
 
İlmi Etütler Derneği (İLEM) Grubu adına gerçekleştirilen ziyarette İLEM Grup Başkanı Süleyman Güder, Genel Sekreter Mehmet Yıldırım ve üyeler Abdulkadir Macit, Ercan Şen ve Doç. Dr. Elbeyi Pelit yer alırken, Afyon Düğün ve Toplantı Salonları Derneği adına gerçekleştirilen ziyarete ise Dernek Başkanı Şükrü Köken, Başkan Yardımcısı Murat Bilgici ve dernek üyeleri Erhan Yücel, E. Erol Derya, Yüksel Elçi ve Cemil Bayram katıldı.
 
Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi adına yapılan ziyarette Başkan Mesut Yurt ve beraberinde dernek temsilcileri; Hatice Özkan, Kenan Üstündağ, İsmail Aydın, Faruk Özkara, Rasime Babayiğit, Öznur Kırman, Türkan Yıldız, Çiğdem Kızılkaya ve Çetin Sarıgül yer aldı.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker’in de yer aldığı ziyarete ise Afyonkarahisarlı iş adamları Süleyman Kırlıoğlu ile İbrahim Alimoğlu katıldı.
 
Gerçekleştirilen ziyaretlerde misafirleri Rektör Karakaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, Rektör Karakaş nazik ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum