phishing

Afyonkarahisar SYDV  Ramazanda İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı

Afyonkarahisar SYDV  Ramazanda İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı

Afyonkarahisar SYDV  Ramazanda İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı
11 Mayıs 2019 - 14:31

 
 
Afyonkarahisar Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazanda İhtiyaç sahibi aileleri unutmadı.
 
Afyonkarahisar Valiliği’nden Konuya ilişkin bir açıklama yapılarak, Afyonkarahisar’da Vakıf tarafından ihtiyaç sahibi 1.309 aileye toplam 489.650,00 TL nakdi yardım yapıldığı bildirildi.
 
Afyonkarahisar Vasliliğnden yapılan açıklamada;”İçinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı oruç ibadetimizi yerine getirdiğimiz günlerin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği özel günlerdir. Muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, zengin fakir, genç yaşlı demeden aynı sofraya oturmak ve dualarımızı paylaşmak maneviyatımızı ve toplumsal birliğimizi daha da güçlendirecektir.
 
On bir Ayın Sultanı Ramazan ayında da sosyal devlet olmanın bir gereği olarak Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz başkanlığında Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimiz şefkat ve yardım elini uzatarak 1.309 aileye toplam 489.650,00 TL nakdi yardım yapılmıştır.
 
Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza huzur ve bereket getirmesini, Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmelerini dileyen Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramına sağlık ve mutlulukla erişmesi temennisinde bulundu.” Denildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum