phishing

Rakip Tokatspor, tam gaz

Rakip Tokatspor, tam gaz

Rakip Tokatspor, tam gaz
21 Ağustos 2017 - 21:35

Rakip Tokatspor, tam gaz

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Afjet Afyonspor’u sezonun 1’inci haftasında konuk edecek olan Tokatspor’da yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra, transfer çalışmaları da devam ediyor

 

KURTULUŞ- Sezon açılışında Niğde Belediyespor ile karşı karşıya gelen Bordo Beyaz’lı ekip, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Niğde Belediyespor ile oynanan müsabaka genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti.Takımın iskeleti bu maçla birlikte daha belirgin hale geldi.İç Anadolu temsilcisi muhtemelen hafta sonu bir hazırlık maçı daha yaparak Nevşehir kampını sonlandiracak.Hafta başında tekrar tesislerimizde toplanacak takım, ilk hafta kendi sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

BİRİ GİTTİ BİRİ GELDİ

Daha önce anlaşma yaptığımızı paylaştığımız Trabzon 1461 'den alınan kaleci İbrahim Demir ile yolların ayrıldığı öğrenilirken, Kahramanmarasspordan kaleci Akın İsmail Köroğlu ile anlaşarak iki yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi. Yeni transferin, kampa katılarak çalışmalarına başladı.

BİZLER HER DAİM BİR ARAYA GELECEĞİZ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Tokatspor’a hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Oluşturulan bu birliktelikle Tokatspor’un ligde daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Ortak değerimiz Tokatspor’da oluşan bu enerji bu güzellik şehrin başka müştereklerine de bizi her zaman her daim bir araya getirecektir” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum