‘Radyonun modası geçmez’

‘Radyonun modası geçmez’

‘Radyonun modası geçmez’
11 Ocak 2017 - 17:17

‘Radyonun modası geçmez’

 

 

UNESCO tarafından belirlenen 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nün 6. yılı dün kutlandı. Gün dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Vali Aziz Yıldırım, radyonun, en yaygın kitle iletişim araçlarından birisi olduğuna vurgu yaptı. Yıldırım’ın kutlama mesajından öne çıkan bazı başlıklar şöyle:

“Zaman içinde kitle iletişim araçlarında çeşitlilik meydana gelmiş olmakla beraber radyo, etkinlik ve yaygınlık bakımından önemini muhafaza etmiştir. Öyle ki iletişim teknolojisinde yaşanan internet ve mobil uygulamalar vb. her yenilik radyoyu erişim, etki alanı ve potansiyel bakımından olumlu etkilemiştir.

 

RADYOLAR DEMOKRASİN YANINDA YER ALDI

Ülkemizde radyoculuk sektörünün gerek nitelik gerekse nicelik bakımında gelişmiş toplumlarla yarışır durumda olduğu rahatlıkla söylenebilir. Haber sunumunun yanı sıra eğitim, kültür, sanat, moral değerler, müzik ve eğlence gibi geniş bir yelpazede yayın yapma imkân ve kapasitesine sahip olması yönüyle radyonun hepimizin hayatında müstesna bir yeri vardır.

15 Temmuz'da diğer iletişim mecralarında görüldüğü üzere radyolarımız da demokrasi ve milli iradenin yanında yer alarak hain darbe teşebbüsünün püskürtülmesinde önemli bir rol oynamıştır.

Bu özel gün vesilesiyle ülkemizde radyo sektöründe emek veren tüm çalışanları tebrik ediyor; Dünya Radyo Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.”●Fadime Akar

Bu haber 613 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum