phishing

Protokol Taş Medrese'de Bayramlaştı

Protokol Taş Medrese'de Bayramlaştı

Protokol Taş Medrese'de Bayramlaştı
12 Ağustos 2019 - 14:55

 
      Afyonkarahisar Valiliği öncülüğünde, Afyonkarahisar Belediyesi koordinesinde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen genel bayramlaşma töreni Taş Medrese'de gerçekleşti.
 
         Vali Vekili Mehmet Boztepe ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde Afyonkarahisar Milletvekilleri, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gültekin Uysal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, il protokolü, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
 
       Programın ilk konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tüm Afyonkarahisarlılar'ın Kurban Bayramını tebrik etti.  Kurban Bayramı'nın huzur, sağlık ve bereket  getirmesini dileyen Başkan Mehmet Zeybek, Kurban paylaşmak, yakınlaşmak ve birleşme demektir. Rabbim bu bayramın önce Afyonkarahisarımıza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramımız inşallah insanlığın uyanışına vesile olur. Kan ve gözyaşı son bulur. Bu vesileyle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin bir kez daha Kurban Bayramını tebrik ediyor aileleri ile birlikte sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum dedi.
 
           Törende Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Afyonkarahisar Milletvekilleri, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gülketin Uysal, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Mehmet Taytak'da birer konuşma yaparak tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramlarını kutladılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum