phishing

Parklar Şehirlere Ruh Veren Yerlerdir

Parklar Şehirlere Ruh Veren Yerlerdir

 Parklar Şehirlere Ruh Veren Yerlerdir
21 Mart 2019 - 21:02


 
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından inşa edilen Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.
Selçuklu Mahallesinde yapılan törene Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı hakkında bilgiler verdi.
 
Afyonkarahisar Son 10-15 Yıllık Süreçte Hızlı Bir Şekilde Gelişti
Açılış programında söz alan Vali Mustafa Tutulmaz; “35 yıldır Afyonkarahisar’ı bir yönüyle tanıyorum. Afyonkarahisar’dan 35 yıldır geçiyorum. Her geçtiğimde Afyonkarahisar biraz daha gelişti, ama bilhassa son 10-15 yıllık süreçte akıl alamayacak şekilde hızlı bir şekilde gelişti. Gerek şehir içerisinde yapılan Belediye’nin yatırımlarıyla, gerek hükümetlerimizin yaptığı yatırımlar, gerekse Özel İdaremizin yaptığı yatırımlarla ve özellikle de özel sektörümüzün yaptığı yatırımlarla artık Afyonkarahisar gözle görülür bir şekilde gelişiyor. Bunda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tabii bunda özellikle Sayın Bakanımızın, Sayın Belediye Başkanımızın önemli katkıları var, huzurunuzda ikisine özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Parklar Şehirlere Ruh Veren Yerlerdir
Şehirlerin parklarıyla anıldığını ifade ederek konuşmasına devam eden Vali Tutulmaz; “Genelde şehirler parklarıyla anılır. Yani Gençlik Parkı denildiğinde Ankara akla gelir, Gülhane Parkı dediğinde İstanbul akla gelir ve buralar şehirlere ruh veren yerlerdir. Biraz da şehirleri şehir eden yerlerdir açıkçası. İnşallah yol üzerinde olan bu park da ilimizin önemli özelliklerinden ve anıldığında Afyonkarahisar akla gelecek parklardan birisi olacaktır. Buna inanıyorum. Belediye Başkanımız bütün devlet büyüklerini bu millete, bu devlete hizmet etmiş şahsiyetleri bütün eserlerinde yaşatma gayreti içerisinde oldu. Bundan sonra da inşallah benzer çabalar, gayretler devam edecektir. Ben marifet iltifata tabidir sözünü yerine getiren değerli Bakanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten Sayın Bakanımız sadece Afyonkarahisar için değil ülkemiz için bir değerdir. Bu değeri de gören ve değerlendiren değerli Belediye Başkanımıza ve Meclis üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum