phishing

Park Afyon Dünya Motokros Şampiyonasına Sponsor Oldu

Park Afyon Dünya Motokros Şampiyonasına Sponsor Oldu

Park Afyon Dünya Motokros Şampiyonasına Sponsor Oldu
19 Ağustos 2019 - 16:35

 
        Cumhurbaşkanlığı himayesinde 6-7-8 Eylül tarihlerinde, "Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar" sloganıyla düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak dev organizasyona Park Afyon Alışveriş Merkezi sponsor oldu. Sponsorluk anlaşması Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile Park Afyon Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Bayrak arasında imzalandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, desteklerinden dolayı Park Afyon Alışveriş Merkezi’ne teşekkür etti. Akülke“ Park Afyon Alışveriş Merkezi geçen sene bize güvendi, bu sene de bizlerle beraber olmayı seçtiler. Organizasyon öncesi Park Afyon Alışveriş Merkezi, bilet satışlarının yapıldığı en iyi noktalardan birisi. Bilet satışları geçen seneyi üçe katladı. Özellikle burada Park Afyon Alışveriş Merkezi’ne ve müşterilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
         Organizasyona tüm kesimlerden destek beklediklerini hatırlatan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke “Park Afyon gibi Afyonkarahisar’ımızın tüm işverenlerini, sanayicilerini bu organizasyona sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu vesileyle, “Senin Şehrin Senin Festivalin Afyonkarahisar" sloganıyla başladığımız bu yıl ki yolda desteklerinden dolayı Park Afyon Alışveriş Merkezi’ne sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
 
  “BÜYÜK SÜRPRİZLER AFYONKARAHİSARLILARI BEKLİYOR”
 
              Afyonkarahisarlılar’ı inanılmaz bir festivalin beklediğini söyleyen Akülke “6 Eylül’de Fedon, 7 Eylül’de Aleyna Tilki, 8 Eylül’de, Murat Boz Afyonkarahisarlılar’la birlikte olacak. Festivalimiz sanatçılarla da sınırlı değil, 40’a yakın spor etkinliği olacak. Para ödülleri ve tatil ödüllerinin de olacağı festival süresince Afyonkarahisar’lılar unutulmaz bir üç gün yaşayacak” dedi. Park Afyon Alışveriş Merkezi Müdürü Mustafa Bayrak ise organizasyonda olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hem ülkemizi, hemde ilimizin tanıtımı noktasında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapılacağına dikkat çeken Mustafa Bayrak organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum