phishing

Park Afyon’da 19 Mayıs coşkusu

Park Afyon’da 19 Mayıs coşkusu

Park Afyon’da 19 Mayıs coşkusu
23 Mayıs 2016 - 11:22

 

 

 

Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Gençlik Konseri”, düzenlendi.

AVM’ye gelen tüm ziyaretçiler ve çocuklar ellerinde bayraklarla etkinlik alanında toplandı ve büyük küçük herkes marş ve şarkılarla bu coşkulu konsere eşlik etti.

Bu anlamlı günde, rotasını Afyonkarahisar’dan Nepal’e doğru çizen Şule Özürün Bendler de, balonlarla, marşlarla ve alkışlarla kendisine destek veren Afyon halkı tarafından uğurlandı.

Cesareti ile hayranlık uyandıran, kadın farkındalığına ve Türk kadınının gücüne dikkat çekmek ve aynı zamanda Afyonkarahisar ismini de ön plana çıkarmak isteyen macera tutkunu Bendler, iki ay sürecek seyahati boyunca İran, Pakistan, Hindistan üzerinden Nepal’e ulaşmayı hedefleyerek, 10 bin kilometre motosiklet kullanacağı kaydedildi.

Heyecanını Park Afyon AVM’de dile getiren Bendler, Nepal yolculuğunu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda zafer ile sonlandırarak, Nepal’i, kültürleri, yol maceralarını da söyleşi ve imza günüyle yine Park Afyon AVM’de anlatmayı planladığı da ifade edildi.●iha

YORUMLAR

  • 0 Yorum