phishing

Özkaya: "FETÖ operasyonu sürecek. Herkes bilsin ki yargıda para sökmez'

Özkaya: "FETÖ operasyonu sürecek. Herkes bilsin ki yargıda para sökmez'

Özkaya:
27 Mart 2019 - 10:52 - Güncelleme: 27 Mart 2019 - 23:37


 
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ‘İlimize 15 gün içinde üç ayrı bakan geldi. Sağlık turizme her konuda yatırım ve hizmet sözü aldık. Afyonkarahisar Mehmet Zeybek ile marka şehir olacak’ dedi.
Gün FM’de yayınlanan Gündem Özel programına Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya konuk olarak katıldı. Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu programda Özkaya gündemin öne çıkan konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz günlerde ilimize geldiğini anımsatan Milletvekili Özkaya, “Sayın Bakanımız Belediyelerimizin bir kısmına makine ve ekipman ile borçlarıyla ilgili nakit para desteği sağladı. Güney ilçelerimizdeki katı atık çöpleriyle ilgili bir süredir işlem yapılamadığı için ilgili ilçelerimize yine nakit para desteği sağladı. Buraların çöpleri de ilimize gelecek. Bu çöpler temizlenmiş olacak. İl merkezimizde oturan alt gelir grubundaki kişiler için Küçük Çobanlı bölgesinde 750 adet konut yapılması için Sayın Bakanımız talimat vermişti. Şu anda konut yapım işi ihaleye çıktı. 500 adedi 2+1, 250 adedi ise 3+1 olarak yapılacak. Yine Bakanımız Millet Bahçesi yapımı ile ilgili talimatlar verdi. Kentsel dönüşüm ve sokak sağlıklaştırılması ile ilgili de çeşitli talimatlar verdi. İnşallah Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek seçildikten sonra bu çalışmalar devam edecek” diye konuştu.
“Tüm hızlı tren hatları buradan geçecek”
“Sayın Bakanımızın büyük emekleri neticesinde Akarçay yapıldı ve orası bir anda değerlendi” diyen Özkaya, “Konut fiyatları arttı ve büyük bir otel oraya geldi. Önümüzdeki süreçte Afray projesini yapacağız. Ali Çetinkaya Garı’ndan Erenler’e, oradan Gazlıgöl’e Af-Ray’la gidilecek ve hat ilerleyecek. Af-Ray ile tüm şehir gezilebilecek. Belediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek ile birlikte projeyi hazırladık. Ayrıca Afyonkarahisar hızlı trenlerinde kavşağı olacak. Tüm hızlı tren hatları buradan geçecek. Hızlı tren garının projesi yapıldı. Yakında inşası tamamlanacak” şeklinde değerlendirmede bulundu.
Askeri Havaalanı dönemin askerleri izin verilmediği için açılamamıştı’
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya Mili Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları ile Afyonkarahisar’a ziyaretini hatırlatarak askeri havaalanının sivil trafiğe açılması, AFSÜ’de askeri sağlık hizmetleri verilmesi konularında da konuşarak, “Garnizon’un olduğu alanda Milet Bahçesi olacak. Şimdi bize diyorlar ki Askeri havaalanı neden önceden açılmadı da Zafer Havaalanı yapıldı? Bakın o tarihlerde çok uğraştık.Ancak NATO gerekçe gösterilip o dönemin komutanları izin vermedi uçuşlara. Şimdi izin aldık. Hemşerilerimiz en kısa zamanda sivil havaalanında uçuş gerçekleştireceklerdir” dedi.
Yargıda para sökmez
FETÖ ile mücadelenin devam ettiğinin altını çizen Özkaya, “Bu terör örgütünü temizleyip atmak zaman alıyor. Yargılamalar ve operasyon devam ediyor. Bazıları ilk başlarda yurt dışına kaçtığı doğru. FETÖ’de yargılama yöntemleri değişiyor. İlk başlarda bankaya para yatıran çocuğunu FETÖ okuluna gönderenler bile tutuklanmıştı. Şimdi yöntem ve Yargıtay kararları da dikkate alınarak bazıları tutuksuz yargılanmak adına bırakıldı. Onların dışarı çıktığın görenler farklı algıya kapılıyor. Şu kesin yargıya para sökmez. Ama bazı aracılar çıkıyor ve bu işten kazanç sağlamaya çalışıyorsa onların yakasına da er geç yargı yapışır. Zenginler çıkmış olsa Kayseri de Boydaklar örneği duruyor.Yıllardır yargı önünde hesap veriyor bu insanlar” diye konuştu.
Milletvekili Özkaya, Partisinin Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e her türlü desteğin verileceği sözünü tekrarlayarak “İlimizin ne sorunu varsa biz çözeriz. Adayımız Mehmet Zeybek’in projeleri, bizim de projelerimizdir” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum