Oyuncak kardeşliği bir başka
Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi Bir Oyuncak Bir Gülümseme Oyuncak Kardeşliği ve Mektup kardeşliği olarak Afyon'dan Iğdır'a güzel faaliyetlere imza attı .
Birçoğumuz Iğdır'a ne gittik ne de gördük , tek bildiğimiz güneşin doğduğu şehrin Iğdır olduğuydu. Yüreklerine dokunmak istedik minik güzelliklerin belki de ilk hediyesini bizden alan miniklerimiz mutluluk gözyaşları döktü.
Karahisar Gençlik Merkezi gönüllülük kulübümüz Iğdır merkezinde bulunan Aşağı Erhacı İlkokulu’ndaki çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Gönüllü gençler tarafından yazılan mektuplarla birlikte gönderilen kargomuz miniklerimize ulaştı. Bu projede yer alan tüm gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz. Bizi yüreklerinde misafir eden kocaman yürekli çocuklar çocuk bayramınız kutlu olsun.



YORUMLAR