phishing

ÖSYM Başkanı Milletimizden Özür Dileyip İstifa Etmelidir

ÖSYM Başkanı Milletimizden Özür Dileyip İstifa Etmelidir

ÖSYM Başkanı Milletimizden Özür Dileyip İstifa Etmelidir
30 Haziran 2020 - 08:54


ÖSYM dün yapılan YKS sınavında büyük bir skandala daha imza attı. TYT Türkçe testinde yaşantısı ile gençlere kötü örnek olan, LGBT’ci örgütlerin yürüyüşlerinde hep en önde taşıdığı ‘VELEVKİ İBNEYİZ’ pankartıyla dikkatleri çeken Mabel Matiz’in “Fırtınadayım” şarkısının bir sözüne yer verilerek ne ifade ettiği soruldu. Şarkıcı Mabel Matiz, aile kurumunu alenen hedef alan LGBT'nin sözde eylemlerine sosyal medyadan verdiği açık destekle biliniyor.
Mil-Diyanetsen olarak kurulduğumuz günden beri sürekli İstanbul Sözleşmesi’ne vurgu yapmış ve LGBT örgütlerinin gençlerimiz ve aile kurumunu hedef alan faaliyetlerine dikkat çekmiştik. Mil- Diyanetsen olarak bu konuda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha ÖSYM’nin skandal sorusuyla görmüş olduk.
İkide bir bize ‘İstanbul Sözleşmesi ve LGBT örgütleri hakkında çok ileri gidiyorsunuz, başka işiniz yok mu?’ diye serzenişte bulunan diğer stk’lar , şimdi bizi daha iyi anlıyor olmalıdırlar. En son Diyanet  işleri başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ hocamıza suç duyurusunda bulunma küstahlığını gösteren bu örgütler, işi YKS sınavına giren gençlerimize reklamlarını yaptıracak boyuta getirmişlerdir.
Mil-Diyanetsen olarak sürekli İstanbul Sözleşmesi iptal edilmeli ve faaliyet gösteren tüm LGBT örgütleri acilen kapatılmalıdır diye haykırdık ve haykırmaya da devam edeceğiz. Ülkemizde faaliyet gösteren milli ve manevi duyarlılığı olan tüm STK’ ları da bize destek vermeye, yanımızda olmaya davet etmiştik.
Maalesef ‘bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın’ felsefesini kendilerine düstur edinen bu duyarsız stk’ lar gerekli tepkiyi ortaya koyamamışlardır. İstanbul Sözleşmesi’nden gücünü alan bu örgütler sadece televizyon, sinema, reklam, sosyal medyada değil; ÖSYM gibi bir kurumda bile kendini ve rengini ortaya koyarak aile kurumumuzu yıkmaya, gençlerimizi zehirlemeye devam etmektedirler.
Mil-Diyanetsen olarak tek başımıza da kalsak başta İstanbul Sözleşmesi olmak üzere aileye zarar veren tüm yapılara ve oluşumlara karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Sayın Aile Bakanı’mızın da gerekli hassasiyeti göstermesi ve acil tedbirler alması gerekmektedir. Aile bakanlığı aileyi korumak için kurulmuş bir bakanlıktır. Tüm bu gelişmelere kayıtsız kalması düşünülemez.
Sn. CUMHURBAŞKANIM,
Son yıllarda yaşadığımız manevi tahribat sadece gençlerimiz değil, aile kurumunun tüm bireylerini etkileyecek hadde ulaşmıştır. 26 dakikada alelacele kabul edilen İstanbul Sözleşmesi’ni tekrar gözden geçirmenizi, LGBT örgütlerinin faaliyetlerinin acilen durdurulmasını, TV dizileri ve ahlaksız rogramlara karşı daha etkin tedbirler alınmasını, RTÜK bünyesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan da bir üyenin bulunmasını talep ediyoruz.
Dün YKS sınavında yaşanan skandaldan sonra ÖSYM başkanı derhal milletimizden özür dilemeli ve istifa etmelidir. Bu affedilecek göz ardı edilecek basit bir hata değildir.
 RESUL ELMAS
MİL-DİYANET SEN SİNANPAŞA İLÇE BAŞKANI
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum