phishing

Orduspor,Afyon’a geliyor

Orduspor,Afyon’a geliyor

Orduspor,Afyon’a geliyor
20 Ağustos 2017 - 21:58

Orduspor,Afyon’a geliyor
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Orduspor, yeni sezon hazırlıklarına 19 Eylül Stadyumu’nda devam etti. Tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda kalıcı olmak isteyen futbolcuların mücadelesi dikkat çekti.
KURTULUŞ- 2017-2018 sezonunda Fatsa Belediyespor, Çarşambaspor, Ünye 1957 Spor, Yeni Amasyaspor gibi şampiyonluğa oynayan takımlarla BAL Ligi 4.Grup’ta mücadele edecek olan Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.
HEDEF İYİ BAŞLAMAK
Takımda göze giremeyen futbolcuları gönderen Teknik Direktör Zafer Öztürk, çift kale maçlardaki performanslara göre oyuncuların kaderini belirliyor. Yabancı oyuncu konusunda son kararını vermediğini söyleyen Öztürk, 2 tane yabancı oyuncuyu belirleyip kampa o şekilde başlamak istediklerini dile getirdi.
AFYON’DA KAMPA GİRECEKLER
U19 Takımı’nda oynayan 15 oyuncudan 4-5 tanesinin takımda yer bulabileceği belirtilirken, kulübün maddi durumuna göre birkaç tane de BAL Ligi tecrübesi olan futbolcu transfer edileceği bildirildi. Mor Beyazlı ekibin Ordu’da çalışmaları tamamladıktan sonra Afyon’da kampa başlayacağı ve hazırlık müsabakalarını da burada oynayacağı bildirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum