phishing

Okullararası Bisiklet Yarışının Kazananı Belli Oldu

Okullararası Bisiklet Yarışının Kazananı Belli Oldu

Okullararası Bisiklet Yarışının Kazananı Belli Oldu
09 Nisan 2019 - 23:41 - Güncelleme: 09 Nisan 2019 - 23:46


 
 
Okul Sporları Bisiklet Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapılan müsabakalar tamamlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen Okul Sporları devam ediyor. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde yapılan Okul Sporları Bisiklet Yıldızlar ve Gençler müsabakalarında öğrenciler okulları adına derece alabilmek için kıyasıya mücadele etti. Müsabakalar sonuncunda derece alanlara ödül töreni düzenlendi.
Genç Erkekler A kategorisinde Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji birinci, Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci oldu. Genç Kızlar A kategorisinde Afyon Mektebim Okulları birinci oldu. Genç Erkekler B kategorisinde ise Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji birinci oldu.
Ferdi branşlarda Genç Erkekler A’da Bilal Sevilmiş birinci, Serdar Ayvalı ikinci, Mustafa Çekiç üçüncü, Kaan İlgar dördüncü olmayı başardı. Genç Erkekler B kategorisinde Yusuf Kemal birinci, Can Gözükara ikinci, Turan Altekin üçüncü ve Yusuf Durgut dördüncü oldu. Kaan Gözü kara ise Ferdi branşta Yıldız Erkeklerde birinci oldu.
Genç Kız B kategorisinde Afyon Mektebim Okulları birinci olmayı başarırken Yıldız Kız ve Yıldız Erkeklerde de Doğa Koleji Ortaokulu birinci olarak müsabakaları tamamladı.
Yarışmanın sonunda yapılan ödül töreninde derece alan sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli takdim etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum