phishing

Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Taekwondo il seçmesi yapıldı.

Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Taekwondo il seçmesi yapıldı.

Okul Sporları Yıldızlar ve Küçükler Taekwondo il seçmesi yapıldı.
13 Aralık 2018 - 15:37

 

Okul Sporları 2018 – 2019 faaliyet programında yer alan Taekwondo Yıldızlar ve Küçükler il seçmeleri Anıt Park yanı çok amaçlı spor salonunda yapılan müsabakalar ile tamamlandı. Seçmelere Merkez, Çobanlar, Sinanpaşa ve Sandıklı’dan sporcular katıldı.

 

Yıldızlarda 17 sporcu, Küçüklerde 5 sporcu rakiplerini eleyerek birinciliği kazandılar.

Dereceye Giren Sporcular;

Yıldız Erkeklerde 33 kiloda Yunus Emre Erol ile 53 kiloda Mücahit Mehmet Arı Merkez İmam Hatip Ortaokulu, 37 kiloda Emin Kaya Sinanpaşa 27 Ağustos Ortaokulu, 41 kiloda Ramazan Çetinkaya Abdurrahim Mısri Ortaokulu, 45 kiloda Muhammed Tuna Erkmen Ortaokulu, 49 kiloda Mete Saraç Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu,  57 kiloda Muhammet Süleyman Kılınç Erkmen Yavuz Ortaokulu, 61 kiloda Mustafa Konukçu Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu ve 65 kiloda Mustafa Kayacık ile +65 kiloda Sefa Uysal Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu birinci oldu.

Yıldız Bayanlarda 37 kiloda Fatmagül Aksoy Şemsettin Karahisari Ortaokulu, 41 kiloda Hülya Demiryapar Abdurrahim Mısri Ortaokulu, 44 kiloda Şevval Özdil Erkmen Ortaokulu, 51 kiloda Seher Gürsoy Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu, 59 kiloda Gülsüm Balkırkan Akçin Yörükoğlu Atilla Millik Ortaokulu ve +59 kiloda Hanife Okyay Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinci oldu.

Küçük Erkeklerde 30 kiloda Hasan Altıntaş Şehit Yasin Mergen Ortaokulu, 33 kiloda Metehan Yıldırım ile 40 kiloada Abdullah Samet Sayar Sinanpaşa 27 Ağustos Ortaokulu ve 50 kiloda Halil İbrahim Aydın  Osman Atilla Ortaokulu birinci olurken Küçük bayanlarda +57 kiloda Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu birinci oldu.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak dereceye giren sporcu ve okullarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum