phishing

Ödemişspor, Sandıklı’dan 3 puan kopartmanın peşinde

Ödemişspor, Sandıklı’dan 3 puan kopartmanın peşinde

Ödemişspor, Sandıklı’dan 3 puan kopartmanın peşinde
23 Kasım 2017 - 17:31

Ödemişspor, Sandıklı’dan 3 puan kopartmanın peşinde

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 16 puan ile 4. sırada bulunan Ödemişspor’da, Sandıklıspor hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor. Siyah beyazlı ekip, Sandıklı karşısında kazanarak iddiasını sürdürmenin peşinde

 

KURTULUŞ- İzmir temsilcisi, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde bu sezon verdiği mücadele ile gönüllerde taht kurmuş durumda. İlk 9 haftada 16 puan toplayabilen Ödemiş, 4. sırada yer alıyor.  Ligin başlamasından bu yana inişli çıkışlı bir performans sergileyen Ege temsilcisi deplasmanda  Sandıklıspor ile karşılaşacak. Yapılacak maç öncesi sıkı çalışmalara hazırlanan lacivert beyazlı ekip bu maçı da alarak hanesine bir 3 puan daha yazdırmanın peşinde. 9. Karşılaşmasını zorlu Sandıklı karşısında verecek olan takım sıralamada şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden kurtulmayı hedefliyor.

ANTRENMANLARA ARA VERMEK YOK

Ödemişspor hafta için saat 13.00 ile 19.00 arasında antrenmanlarına devam ediyor. Kondisyon hareketleri yanı sıra yaptığı tek kale ve çift kale maçlar ile hafta sonuna hazırlanan takımda moraller üst düzeyde. Tek düşünce ise ligde iddialarını devam ettirebilmek.

EMREK’TEN TARAFTARLARA ÇAĞRI VAR

Hafta sonu yapılacak maç ile ilgili olarak Ödemişspor Teknik Direktörü Mehmet Serol Emlek yaptığı açıklamada “Takımımız gerek kondisyon olarak, gerek moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda. Sezon başladığından beri inişli çıkışlı bir performans sergileyen oyuncularımız Sandıklıspor’u da 3 puanla geçecekler. Taraftarımız takımımız yalnız bırakmasın. Bu hafta sonu evimizde yapılacak olan maça tüm taraftarımız davetlidir. Bu coşkuya herkes ortak olsun” ifadelerine yer verdi.

MÜCADELE SAAT 14.00’DA

22  Kasım Pazar günü oynanacak bu zorlu mücadeleden Kale Belediyespor 16 puan ile 4. sırada yer alırken, Sandıklıspor ise 14 puan ile altıncısırada yer alıyor. İki Ege temsilcisi arasında oynanacak bu kritik karşılaşma Sandıklı İlçe Stadında oynanacak ve  14.00’da başlayacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum