phishing

Müthiş iddia Umutcan Afjetafyonspor’dan gönderildi

Müthiş iddia Umutcan Afjetafyonspor’dan gönderildi

Müthiş iddia Umutcan Afjetafyonspor’dan gönderildi
01 Kasım 2016 - 15:29

Müthiş iddia Umutcan Afjetafyonspor’dan gönderildi

 

Hocası takımın başından ayrıldıktan sonra sürekli olarak düşüş yaşayan ve tüm tahminleri allak bullak eden Afjetafyonspor’da çözülmeyen sorunlar takımı dibe çekmeye devam ediyor.

Son üç haftadır yaşanan kötü neticeler beraberlikler ve zoraki alınan maçlar akıllara kulüpte neler oluyor sorularını getirdi. Son iki maçında 6 puan almak yerine 1 puan alan takımın bu gidişine kimin dur diyeceği ise merak konusu oldu.

Afyonspor sevdalısı Furkan Bal bugün alınan sonuçtan sonra 2 puan ile liderliğimize isyan etti.Furkan Bal; ”Diğer maçlara göre son iki maça kesin 6 puan gözüyle bakarken 1 puan çıkarmak gerçekten çok ilginç. Bugün en yakın rakibimize şuan 7 puan fark atacakken sadece 2 puanla lider durumdayız. Ne yazık ki böyle devam edilirse gelecek haftalar ne liderlik kalır ne de başka bir şey.”dedi.

TAKIMIN İÇİNDE NE GİZLENİYOR

Furkan bal takımın içinde bir şeylerin döndüğünden bahsetti ve “ne kadar gizleseler de bu çok açık belli.” dedi. Bal;” Bugün yarın yönetim kurulunun acilen toplanıp çok geç kalınmadan gerekenleri yapmalıdır. “dedi.

YÖNETİM KURULUNDA TAKIMIN İYİ YERE GELMESİNİ İSTEMEYEN KİM?

Bal, iddialarına yönetim kuruluyla devam etti. Bal,” yönetim kurulu içerisinde de bu takımın iyi yerlere gelmesini istemeyen kişiler var” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü;” Cevat hoca ile Cüneyt hocanın işlerine karışıp takımdan gönderttiler.”

UMUTCAN GÖNDERİLDİ Mİ?

Bal; ”Şimdi de Umutcan'ın takımdan gönderildiği haberleri var. Salih başkanın bu duruma acil el atması gerekmektedir yoksa yarın çok geç olacaktır.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum