Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Neoldum, Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarete Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum’a dernek yönetim kulu üyeleri katıldı.
MÜSİAD’ın ülkenin gelişmesi, kalkınması ve büyümesi anlamında önemli derneklerden birisi olduğunu savunan Vali, “Bizler de MÜSİAD’ın çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ediyor, elde ettikleri başarılardan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Memleketimizin önemli bir yere gelmesi için işadamlarımızın örgütlenmeleri, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları, ticaret alanlarını artırmaları, iç ve dış ticaretimize ivme kazandırmaları son derece önemli. Bu anlamda yapılan faydalı çalışmalardan dolayı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğine ve temsilciliklerine teşekkür ediyor, Afyonkarahisar Valiliği olarak dernek çalışmalarında destekte bulunacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR