phishing

Muaythai Gençlik Kupası müsabakaları tamamlandı

Muaythai Gençlik Kupası müsabakaları tamamlandı

Muaythai Gençlik Kupası müsabakaları tamamlandı
09 Mayıs 2023 - 09:56


 
19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlenen ve 275 sporcunun katıldığı Muaythai Gençlik Kupası müsabakaları tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.
 
275 sporcu ter döktü
 
Afyonkarahisar’da farklı spor branşlarında müsabakalar düzenlenmeye devam ediyor. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonunda düzenlenen Muaythai Gençlik Kupası heyecan dolu anlara sahne oldu. 275 sporcunun ter döktüğü karşılaşmalar Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi YouTube hesabında canlı olarak yayınlandı.
 
“Muaythai sporunu Afyonkarahisar’da bir marka haline getireceğiz”
 
Açılış seremonisinde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: “ Federasyon As Başkanım Şakir Bayramoğlu, il temsilcimiz, bu organizasyonda oldukça emeği geçen Serdar Şanlı hocam, basın mensubu arkadaşlar, kıymetli hakem arkadaşlarım, 15-16 ilden gelen sporcu kardeşlerim ve veliler; sizleri Milli Mücadele’nin kazanıldığı topraklarda ağırlamaktan büyük onur duyduğumu bildiriyorum. Organizasyonda Sayın Valimizin ve Belediye Başkanımızın emeği çok büyük. Onlara da teşekkür ediyorum. İnşallah Afyon spor şehri. Böyle organizasyonların çok olması için elimizden gelen tüm çabayı sergileyeceğiz. İnşallah Afyonkarahisar’da muaythai Türkiye Şampiyonasını yapacağız. Biz de Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize ne düşüyorsa yardımcı olacağız. Muaythai sporunu Afyonkarahisar’da bir marka haline getireceğiz. Müsabakalarda emeği geçen tüm herkese yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
“Afyonkarahisar şehri sporun başkenti olma yolunda ilerliyor”
 
Muaythai Milli Takım Antrenörü ve müsabakanın organizatörü Serdar Şanlı: “Afyonkarahisar’da ilkini düzenlediğimiz Muaythai ile 19 Mayıs Kupası Muaythai müsabakalarına 275 sporcu 80 antrenör 40 hakemle katılım gösterdi. Bu turnuvada bize desteğini hiç esirgemeyen; başta İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu’na İl temsilcimiz Celalettin Çankaya’ya boks il temsilcimiz Halil Kocaşaban’a ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Elibol’a ve turnuva boyunca emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu turnuva bize gösterdi ki Afyonkarahisar şehri sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İlerleyen zamanlarda da açık hava turnuvaları ile Zafer Meydanı’nın önünde 15 Temmuz’da Demokrasi şöleninde harika maçlar yapacağımızın müjdesini verebilirim. Ayrıca 2024 muaythai Türkiye Şampiyonasını Afyonkarahisar’da yapacağımıza dair federasyon başkanımızdan da söz aldık.” İfadelerini kullandı.
 
Madalyalar verildi
 
Müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara ödülleri; İl Müdürü Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, 22. Dönem Milletvekili Mahmut Koçak, Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Dalı Başkanı Mehmet Kumartaşlı, Muaythai İl Temsilcisi Celalettin Çankaya ve Milli Takım Antrenörü Serdar Şanlı tarafından takdim edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum