phishing

Mor-Beyazlı kulüp de destek olmuştu

Mor-Beyazlı kulüp de destek olmuştu

Mor-Beyazlı kulüp de destek olmuştu
23 Mayıs 2017 - 09:24 - Güncelleme: 23 Mayıs 2017 - 20:51

Mor-Beyazlı kulüp de destek olmuştu

8 aylık Eymen bebek

yaşama tutunamadı

 

Sakarya’da, SMA hastalığı nedeniyle tedavi gören ve 561 bin dolar tutarındaki ilaçların alınması için kampanya düzenlenen 8 aylık Eymen bebek yaşamını yitirdi. Kampanyaya Afjet Afyonspor Kulübü de destek olmuştu

 

GÖKHAN YILMAZ- Afjet Afyonspor Kulübünün SMA hastası 8 aylık Eymen bebek için düzenlenen yardım kampanyasına destek olmuştu. Adapazarı’nda yaşayan Sakaryasporlu futbolcu Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi.

BAYRAMPAŞASPOR GELİRLERİ EYMEN BEBEĞE BAĞIŞLANMIŞTI

Eymen’in tedavisi için gerekli ilaçların alınması amacıyla düzenlenen kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. Afjet Afyonspor kulübünün de katıldığı kampanyada Bayrampaşa maçının gelirleri Eyman bebeğe bağışlanmıştı.İlaçların alınması için kampanya devam ederken, ilaçların alınması için gerekli para için yaklaşık 300 bin liranın eksik olduğu öğrenildi. Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bebek geçtiğimiz Pazartesi günü yaşamını yitirdi. Eymen’in ölümü büyük üzüntü yarattı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum