phishing

Milli Sporcu Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Makamında Ziyaret Etti

Milli Sporcu Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Makamında Ziyaret Etti

Milli Sporcu Münevvere Yılmaz Vali Tutulmaz’ı Makamında Ziyaret Etti
26 Mart 2019 - 00:34


 
Elde ettiği başarılar ile hem ülkemize, hem de ilimize büyük sevinç ve gurur yaşatan Milli Sporcumu Münevvere Yılmaz, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek sevincini ve başarılarını paylaştı.
Ülkemizin ev sahipliği ile 10 ülkeden 150 Özel Sporcunun katımıyla yapılan 9.İNAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında Milli sporcumuz Münevvere Yılmaz 4 altın madalya ile Afyonkarahisarlılara büyük sevinç ve gurur yaşattı.
Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, Kocatepe Eğitim Uygulama Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda annesi Hanife Yılmaz ve Antrenörü Oğuz Özavar ile birlikte Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.
Vali Mustafa Tutulmaz kahraman sporcu diyerek karşıladığı ve tebrik ettiği Münevvere Yılmaz’ı ödüllendirdi. Milli Sporcuya başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Münevvere’nin başarısının herkese örnek olması gerektiğini ifade etti.
İstanbul'da gerçekleşen, 9. INAS Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye, erkeklerde 6 altın, 6 gümüş, kadınlarda ise 3 altın, 3 gümüş ve 3 de bronz olmak üzere 21 madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya Afyonkarahisar’dan katılan Münevvere Yılmaz gülle atmada 6.30'luk derecesiyle altın, 200 m bayanlarda 71.34'lük derecesiyle gümüş, uzun atlamada 1.77cm'lik derecesi ve 600 metre bayanlarda 12.57'lik derecesiyle de bronz madalyaların sahibi oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum