phishing

Milli Sporcu Halil Burak, Kick Boks Şampiyonasında AFSÜ İçin Ter Dökecek

Milli Sporcu Halil Burak, Kick Boks Şampiyonasında AFSÜ İçin Ter Dökecek

Milli Sporcu Halil Burak, Kick Boks Şampiyonasında AFSÜ İçin Ter Dökecek
06 Mayıs 2023 - 08:51


AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, geçtiğimiz yılki Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak gurur yaşatan ve bu sene de aynı şampiyonaya katılacak olan AFSÜ öğrencisi Milli Sporcu Halil Burak Dursun’u makamında kabul etti.
 
Atatürk SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencisi Halil Burak Dursun,09-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlı Çiftlik Yerleşkesi Spor Salonunda düzenlenecek şampiyonada AFSÜ’yü +94 kg Point Fighting branşında temsil edecek.
 
Prof. Dr. Okumuş, kariyerinde 2016-2017-2018-2019 yıllarında Türkiye şampiyonluğu, 2019 WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası ikinciliği, 2019 ve 2020 Avrupa Kupası Şampiyonlukları gibi dereceleri olan Dursun’a başarılar diledi.
 
Prof. Dr. Okumuş şöyle konuştu: “Halil Burak’ı bütün AFSÜ’lüleri gururlandıran başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Milli sporcu disipliniyle tutarlı bir şekilde ilerlediği sportif kariyerinde inşallah bu seneki şampiyonada da başarı elde edeceğine inanıyorum. AFSÜ olarak öğrencilerimizin farklı spor dallarında yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalara katılarak bizleri temsil etmesi için gereken desteği vermeyi sürdüreceğiz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum