phishing

Milletvekili aday adayı Suat Sayın'a ilçelerde yoğun ilgi

Milletvekili aday adayı Suat Sayın'a ilçelerde yoğun ilgi

Milletvekili aday adayı Suat Sayın'a ilçelerde yoğun ilgi
02 Mayıs 2018 - 02:56

AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra ziyaret ettiği ilçelerde büyük bir ilgi ile karşılanan Suat Sayın, İhsaniye, Çobanlar, Sinanpaşa ve Bolvadin ilçelerinde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sayın, AK Parti Merkez İlçe Danışma Toplantısına da katılarak üyelere hitap etti.

 

AK Parti çatısı atında yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Suat Sayın, Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından soluğu ilçelerde aldı. Çöl ovasındaki ilçelerde teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili aday adayı Sayın, dün'de Sinanpaşa, Çobanlar, İhsaniye ve Bolvadin'de bir dizi temaslarda bulundu. Sinanpaşa, Çobanlar ve İhsaniye'de teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılanan Sayın, partisinin Bolvadin İlçe Yönetim Kurulu toplantısına da iştirak etti. Ziyaretleri kapsamında teşkilat mensuplarına hitap eden Sayın, 24 Haziran genel seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu ifade etti.

 

 KİRLİ OYUNLARI BİRLİKTE BOZACAĞIZ

Özellikle bu seçimlerin Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunlara 'Dur' diyeceğini belirten Sayın, "Ülkemizi bir türlü rahat bırakmıyorlar. Hepimizin de bildiği gibi hem içerden hem dışarıdan ülkemiz üzerinden farklı farklı oyunlar oynanıyor. Ama hamdolsun ki milletimiz bu oyunların farkında. Milletimiz daha önceki seçimlerde olduğu gibi ülkemiz üzerinde oynanan oyunları sandıkta  oyumuzla bozacağız. Çünkü ülkemiz büyük bir ülke. İçerisinde her dinden, her ırktan insan birlikte yaşıyor. Kardeşliğimizi çapulculara ve onların yardakçılarına bozdurmayacağız" dedi.

 

 DUALARINIZI BEKLİYORUM

İlçe ziyaretlerinin ardından Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İlçe Danışma Meclis Toplantısı'na katılan Milletvekili aday adayı Sayın, "Genç bir Milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu. Samimi ve içten konuşmasından dolayı Sayın, salonda bulunan teşkilat mensupları tarafından uzun süre alkışlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum